Heel goede kwaliteit

Producten waren eerder bezorgd dan verwacht. Een heel goede kwaliteit

Snelle levering, de dekbedhoes is super mooi goede kwaliteit

Walra goede kwaliteit snelle levering

Hele snelle bezorging van een super produkt. Kleur en materiaal is super

Top kwaliteit voor goede prijs

Handig om te bestellen, snel in huis. Hele goede kwaliteit en mooie kleur dekbedovertrek.

Mooie handdoeken

Handdoeken en washandjes besteld. Mooie dikke, zachte kwaliteit. Snel geleverd! Een tevreden klant!

Ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Zeer tevreden !

prima levering

De kwaliteit en kleur van de eco handdoeken zijn minder dan van de hotelganddoeken

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en onze kleindochter was er blij mee

kwaliteit vn de producten is niet goed. verbaasd me van Walra.

Onderlakens te dun, en zit niet strak. Dekbedovertrek is bedrukt (staat net i beschriving), erg dik en hard. de groene had ik al uitgepakt, andere heb ik nog teruggestuurd. geld moet ik nog terugkrijgen,

een goede kwaliteit

voldoet aan mijn verwachting.

Begin drogen ze heel slecht af

Handdoeken drogen in begin heel slecht af Nu gaat t iets beter Echt buiten drogen voor dat ze goed vocht opnemen Erg vervelend

Super, fijne badhanddoeken en heerlijke dekbedovertrekken.

Ik gebruik inmiddels alleen nog badhanddoeken van Walra. Ik ben nu bezig met het vervangeng van het beddengoed . Fijne spullen en de kleuren blijven ook mooi. Verder heb ik de badjas van Walra, ook super.

Snelle levering. Het materiaal was dunner dan ik had gehoopt. Misschien heb ik ons matras niet helemaal goed opgemeten, want de molton viel een beetje te ruim uit. Nu even afwachten hoe die in de praktijk bevalt.

Goede kwaliteit producten en snelle service

Snelle levering mooie kwaliteit

Mooie aanbieding en mooi product

Goed en makkelijk

Goede mooie en zachte handdoeken en makkelijk te bestellen

Goede kwaliteit super

Prima kwaliteit !

Snelle levering en top kwaliteit handdoeken

Perfecte en snelle levering

Perfecte kwaliteit

Snelle keurige verzending

Bestelling gedaan van kwalitatief goede handdoeken met label renew Blijven mooi in de was en drogen perfect. Kan Walra zeker voor iedereen aanbevelen Prijs & kwaliteit is keurig en het zeker waard

Altijd goed

Mooie produxctennvan goede kwaliteit. Duidelijke website en snelle levering. Dit keer voor mijn dochter besteld. Zij is heel blij met haar nieuwe dekbedovertrek!

Makkelijke bestelling, snelle levering, prachtige kwaliteit!

Kwaliteit boven alles voor een hele schappelijke prijs.

Katoen voelt niet lekker aan

Leuke kleurstelling dekbedovertrek maar de katoen soort voelt niet zacht aan Bestellen was makkelijk en snel binnen

Mooie handdoeken, trage verzending

Mooie kwaliteit handdoeken. De verzending duurde erg lang, zo lang dat ik bijna wilde bellen waar het pakketje bleef.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven