Goede kwaliteit en snelle service

Tevreden

Hele snelle levering ,zeer tevreden

Oerdegelijk!

Mijn moeder kocht altijd alles al bij Walra vanwege de mooie en degelijke kwaliteit. Nu ze er niet meer is treden wij in haar voetsporen en gaan ook weer voor de geweldige kwaliteit en service van Walra! Het beddengoed en de handdoeken van vroeger zijn overigens nog steeds niet versleten!

Makkelijk online bestellen en snel geleverd.

Het was heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen op de website. Het werd heel snel geleverd. Producten zijn van goede kwaliteit.

Slechte klantenservice

Geen reactie op mijn mail ontvangen.

Buitengewone service

Bestellen was gemakkelijk en werd snel bezorgd. Helaas miste er één item, maar na een berichtje naar de klantenservice werd dit vrijwel direct opgelost. Erg tevreden!

Super kwaliteit

Al van oudsher top kwaliteit.. was al Klant in 1973 ☺️…dus dat zegt genoeg !

Mooi dekbedovertrek

Het dekbedovertrek blijft mooi na het wassen en het voelt zacht aan. En het is strijkvrij.

Goede kwaliteit,veel keuze uit verschillende kleuren.

Heb de handdoeken al enkele jaren,blijven mooi van kleur en zacht,nu ook gastendoekjes en washandjes bij gekocht!!!

Geweldig!

Snelle levering, en prima Walra kwaliteit, die ik ken vanuit mijn jeugd!!

Snelle levering , prima prijs kwaliteit verhouding

Mooie kleuren handdoeken, prima prijs Bestelling was na een dag binnen

Betaalbaar, kwalitatief en mooi

Heb al jaren beddengoed van Walra. Top kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook weer erg blij met het design, stijlvol en altijd handig dat je het 2 kanten kan gebruiken.

Beste kwaliteit

Fijne kwaliteit zeer sterk ik ken walra nog van vroeger je spaarde er vroeger voor voor je uizet voor als je op jezelf ging

Zeer goede kwaliteit, jaren plezier van.

Al meer handdoeken van Walra, blijven mooi van kleur en zachtheid na elke wasbeurt.

Mooie kwaliteit. Valt groot

Ik heb twee eenpersoonsdekbedden. De hoes die ik heb besteld van Wales valt erg groot in de lengte (tot 240), maar ook in de breedte. Ik draai heel veel in mijn slaap en daardoor moet ik iedere dag alles rechttrekken. Materiaal is wel erg mooi.

Gewoon heel goed!

Kwaliteit goed maar verpakt in veel te veel plastic wat niet nodig is met handdoeken

Zoals boven

Geen enkel probleem, alles was naar wens!

Uitstekende kwaliteit

Toen ik 16 was ben ik begonnen mijn uitzet bij elkaar te sparen, (ik ben nu 69). Dame van Walra kwam aan huis. Ik heb nog steeds delen van mijn uitzet. In de loop der jaren aangevuld tot op heden bestel ik bij de Walra voor uitstekende kwaliteit.

Niet prettig

Besteld. Pakket ontvangen. Echter toen ik dekbed in gebruik wilde zag ik dat er geen sloop bij zat. Mail gestuurd geen reactie.

Goed zoals altijd

Goede kwaliteit hoeslaken voor splittopper. Al eerder besteld, zeer goede kwaliteit.

Prachtige kwaliteit dekbedovertrek en handdoeken

Blij met aankopen. Ook retour vlot en keurig afgehandeld.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Ik heb nog geen ervaring

Ik heb de dekbedovertrek gewassen meer niet. Ze liggen in de caravan en we gaan ze pas gebruiken eind oktober

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven