voldoende

ik had een kussensloop met gat erin,waar ik achterkwam na eeestecwas/strijk beurt,oplossing was om deze te laten maken bij een bedrijf?zo een bedrijf is mij onbekend waar je dat kunt laten doen.vond ik iets vreemde oplossing,maar overtrekken van walra zijn verder heel mooi en goed,behalve dan dit sloop.

Snel geleverd ben er blij mee

Mooie kwaliteit voor redelijke prijs

Ik ben tot nu toe tevreden over de kussenslopen en onderlaken wat ik besteld heb.

Super snel geleverd, mooie kwaliteit!

Supersnel geleverd, heel blij mee!

Snelle levering, super produkten

Ik ben heel blij met mijn nieuwe baddoeken. Prachtig van kleur en kwaliteit.

Product goed, verpakking slecht

2 x een grote bestelling gedaan bij Walra. Beide bestellingen opgehaald bij afleverpunt en de verpakking (kartonnen dozen) waren opengemaakt of gescheurd door slap karton? Kost ook extra tijd om eerst je bestelling bij het afhaalpunt te controleren of alles er wel in zit. Bestelling was gelukkig wel compleet, maar het zag er echt niet uit. 1ste keer dacht ik kan gebeuren, maar de 2e keer vond ik het wel vervelend.

Goeie kussens, snelle levering, heel goed verpakt

Flabbergasted

‘s Avonds besteld en de volgende avond al onder mijn nieuwe overtrek geslapen. Een extra lang heerlijk katoentje! Superfijn!

Tevreden

Mooi dekbedovertrek, mooie kwaliteit. Snel bezorgd

Het was allemaal prima in orde

Geweldig dekbedovertrek

Heb altijd veel artikelen van de Walra gehad, prima kwaliteit.

Teleurstellende kwaliteit

Fouten in stof

Prima! Lekker snel en makkelijk

De ervaring met de website is goed. Alles overzichtelijk. Snelle levering. Misschien een klein puntje, het had voor mij iets netter verpakt mogen worden.

Prima kwaliteit, goede service!

Geweldige kwaliteit. Blijven erg mooi. En je hoeft ze bijna niet te strijken. Snelle levering.

Prachtige handdoeken in een heerlijk fris kleurtje

Wij hebben onlangs de koraalkleurige Remade handdoeken aangeschaft en zijn daar heel tevreden over. De bezorging was snel en de kwaliteit van de handdoeken goed.

Goede kwaliteit, jammer dat de kleuren niet overeenkomen

Verschillende leveringen Antraciet besteld, groot kleurverschil . Vind ik erg jammer

Snelle levering, mooie overtrek

3 sets gekocht, snel geleverd. Ik zie geen kleurverschil in de sets. Kleur komt overeen zoals afgebeeld op de aite. Stof voelt goed aan. Na enkele keren wassen is de kleur nog hetzelfde en de stof nog goed, dus kwaliteit lijkt goed te zijn. Voor de verkoper: het was wel een enorme omverpakking. Daar zouden jullie op kunnen besparen.

Prima prijs kwaliteit

Mooie handdoeken , prachtige kleuren en een snelle levering. Jammer dat bij 1 handdoek het lusje al los is

Uitstekende service. Netjes telefonisch advies!

Uitstekende service!

Goede kwaliteit, altijd al geweest

De producten van walra zijn altijd goed

Ik gebruik al jaren de producten van walra Altijd goeie kwaliteit Ik wil eigenlijk niks anders meer

Formidabel

Ik kreeg na een vervelende discussie over washandjes van walra bij AH het idee om Walra zelf om hulp te vragen, omdat ik met een bestelling op de site er niet helemaal uitkwam jullie gebeld, heb nog nooit zo, 'n vriendelijke dame aan de telefoon gehad, eindelijk een bedrijf dat wel moeite voor je deed, deze dame heeft mij geholpen de juiste kleur washandjes te bestellen door een link te sturen. ze kwam zelf met het idee om dat te doen, Super binnen een paar minuten had ik ze besteld en daags erna had ik ze al in huis, SUPER voor deze dame een dikke pluim.

Top kwaliteit

Mijn eerste ervaring met Walra dateert al uit de jaren tachtig Nu Anno 2023 bestaat Walra nog en bestel ik ernog steeds, dat zegt denk ik genoeg. Kwaliteit en de service daar ga ik voor.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven