Zeer mooie zachte handdoeken

Heerlijke handdoeken echt hotel kwaliteit. Is genieten nu met afdrogen na het douchen

Als prettig

9 goede handdoeken 1 gerafeld

Na 1 wasbeurt is 1 handdoek compleet gerafeld

Super kwaliteit droogt zacht

Hoogwaardig afgewerkte zachte handdoek

Zachte dikke handdoeken

Het zijn heerlijk zachte en dikke handdoeken. Ik ben er zeer tevreden mee. Een aanrader.

Was goed, maar nu slecht

Bestelling niet ontvangen.

Mooie kwaliteit

Goed, alleen jammer dat als ik weer handdoeken wil bestellen ze 10 euro duurder zijn geworden in twee weken.

Snel geleverd, goede service!

Mooie handdoeken! Zeer goede kwaliteit!

Heerlijk

Het is heerlijk zacht en kwaliteit is goed!

Oke

Snelle service. Jammer dat de ene handdoek of washandjes wel in plastic verpakt waren en andere niet. Ook zagen de witte washandjes 2 x2 van besteld allebeide er anders uit. Kwaliteit is goed

Mooie kwaliteit handdoeken

Van deze handdoeken kan je heel lang plezier hebben. Drogen prettig af.

Mooie producten

Mooie producten en super snelle levering! Heel blij mee!

snelle levering top kwaliteit

prachtige kwaliteit handoeken

Vlotte levering van een heerlijke dekbedovertrek

Goed product snelle levering

Snel geleverd en heerlijke handdoeken.

Hele goede handdoeken en prima bezorging

Heel goed. Groetjes BONNIE van Komen.

Snelle levering .super

Mooie kleuren en goede kwaliteit

Goede kwaliteit handdoeken en washandjes (jammer dat 60x110 geen sixpack aanbieding had) . Fijne keuken- en theedoeken, goede maten / grootte. Heel tevreden!

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Prima geleverd

Fijne producten en snel geleverd

Prima, snelle levering!

Voor mijn nieuwe badkamer was ik op zoek naar een ander kleur handdoeken. Ik had al blauwe en witte van Walra. Omdat ze goed bevallen, heb ik nu de “koraal” gekozen samen met de witte. De blauwe (waren nog vrij nieuw) heb ik weggeven. Misschien vind de volgende gebruiker ze zo fijn, dat ze ook op jullie website gaat snuffelen!

Mooie en dikke handdoeken

Heerlijk afdrogen en fijne afmeting

Prima kwaliteit

Ik koop al jaren artikelen van Walra. Vroeger met de huis aan huis verkoop. Nog steeds gebruik ik de dekbedovertrekken en hsnddoeken.

Hoeslaken

Alles was goed. Alleen na 2 keer wassen, ging de zijkanten los.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven