snelle levering, prima site, mooie kwaliteit

nu voor de 2e keer iets besteld en weer ben ik super tevreden!

Nadat we een defect onderdeel hadden ontvangen, zonder problemen een nieuw item toegestuurd gekregen

Top uitstekende service

Uitstekende service, prettig geholpen. Goede kwaliteit

Ik heb mijn retourgeld nog niet ontvangen.

Ik heb handdoeken geretourneerd ivm verkeerd kleun. Heb echter na 2 weken nog steeds mijn geld niet retour ontvangen. Wel ondertussen alweer nieuwe besteld, betaald en ontvangen. Waar blijft mijn retourgeld?

Duidelijke communicatie en vlotte levering

Mooie kwaliteit, dag erna reeds geleverd.

Netjes geleverd

Fijne handoeken

Heerlijke handdoeken!

Deze handdoeken voelen meteen heerlijk aan, en nemen goed vocht op. Mooi afgewerkt met een stevige bies.

Goeie kwaliteit en fijne handdoeken

Goeie handdoeken, mooie kleur en goeie kwaliteit

Walra ia altijd prima heb vroeger mijn uitzet al gehad blijft heel lang mooi

Duurzaam, mooi goede kwaliteit

Producten van Walra gaan lang mee, blijft mooi en ben er zeer tevreden over. Over zowel de handdoeken en badlakens als het beddengoed

Mooi assortiment, ik heb alles van Walra. Dekbedovertrekken en hoeslakens en ben zeer tevreden!

Zo blij met het dekbedovertrek!

Prachtig, licht geel vintage katoenen dekbedovertrek en dat geheel in style met het behang.

als de overtrekken net zo lang mee gaan als mijn handdoeken uit de jaren 80 dan ben ik dik tevreden, heb er nog 2 van dus toen waren ze van goede kwaliteit

Fijne handdoeken en prima service

Het zijn fijne handdoeken van Walra. Alleen jammer dat ze na een tijdje niet meer mooi blijven.

Snelle service, en de handdoeken zijn van een heerlijke dikke kwaliteit!

Snelle levering en mooie lakens en handdoeken

Goede service!

Alles naar wens geleverd, prima!

Walra altijd goed !

Bestelling volgende dag netjes bezorgd. Prima product!

Mooie kwaliteit en goede infomatie op de site.

Snelle bezorging, mooie producten!

Ik had de bestelling snel in huis en ze waren precies zoals omschreven, mooie kwaliteit en ik ben er heel blij mee!

Snel geregeld

Prima service en kwaliteit

Goede service en goed bereikbaar

Geweldig product en geleverd volgens afspraak

Super kwaliteit

Mooie kwaliteit Snelle bezorging Super blij mee

Prachtig dekbedovertrek!

Heel blij met mijn nieuwe dekbedovertrek in knus zachtgeel, kwaliteitsvol zuiver katoen!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven