geweldige kwaliteit

jaren geleden op de meimarkt in Waalre al een paar afdroog handdoeken gekocht waren geweldig, nu deze badlakens zien er prachtig uit en voelen prima aan

Goede kwaliteit, snelle levering.

Ruime keuze, mooie kwaliteit en zeer snel geleverd.

Klantenservice onbereikbaar

Ik heb 4x gemaild naar de klantenservice, met de simpele vraag of ze een factuur kunnen toesturen van de bestelling. Ging om een bestelling van 1000+ euro. Dit zijn ze wettelijk verplicht, echter ontvang ik maar geen reactie op mijn emails. Ook telefonisch onbereikbaar. Badlakens zjin erg dun en voelt niet als goede kwaliteit

Geweldig materiaal

We zijn erg tevreden met deze aankoop

Klacht heel goed verholpen. En dat in twee dagen ...geweldig

Heb een dekbedovertrek met matrashoes besteld. Helaas valt de hoes tegen qua kleur. Daarom gaan ze beiden retour. Jammer want de kwaliteit is mooi.

Dekbedovertrek is prachtig

Dekbedovertrek wat ik heb besteld is prachtig, maar de kussenslopen die voorzien zijn van een sluiting met knopen, is waardeloos. De knoopsgaten zijn veel te smal, waardoor de knopen er moeizaam doorheen gaan. Jammer !

Dit is de eerste keer dat ik via internet iets bij Walra bestelde en ik ben uitermate tevreden over de levertijd. Vandaag besteld en morgen in huis. Geen loze belofte. Ook het artikel bevalt me prima. Kwaliteit ken ik al omdat ik al vaker iets van Walra gekocht heb, wat trouwens al enkele jaren geleden is. Dus overall zeer blij met mijn nieuwe dekbedovertrekken.

Goede kwaliteit

Mooie handdoeken, goede kwaliteit. Iedereen zijn eigen kleur. Blij mee!

Ik zeg top

Prachtiggggg Super Blij mee

Super service en kwaliteit!

Mijn ervaring die ik heb met Walra producten beschrijf ik als degelijk, goede kwaliteit prijsverhouding kortom mooie producten! Service super! Besteld product had een productiefout dat kan gebeuren…probleem werd netjes opgepakt en snel opgelost. Geen heen en weer gesteggel.

Voldoet altijd aan de verwachting.

Ik kocht al Walra toen er nog geen website of webshop bestond en we nog nooit van internet gehoord hadden maar alles via een consulente, meer dan 50 jaar geleden. Nog steeds koop in bad en bed textiel bij Walra en geef het ook graag cadeau aan de volgende generatie die op zichzelf gaan wonen. Ik ga voor kwaliteit en dat vind ik bij Walra!

Top product

De dekbedhoezen zijn heel goed van kwaliteit!!

Heerlijk

Fijn, mooi dekbedovertrek gekocht, de Delftblauwe, heerlijk materiaal, slaapt heel fijn en de levering ook heel snel de volgende dag nadat ik hem had besteld, kortom er zal nog weleens n bestelling volgen, dankjewel

Vlot bezorgd en goede kwaliteit

Prima pasvorm

Walra heeft de bestel kwaliteit handdoeken, washandjes van goed kwalitatief.

Mijn gezin wil niet anders dan walra spul Handdoeken, gastendoekje, washandjes Omdat het lekker stevig is en fijn om in een druk huishouden waarbij iedereen werkt savonds lekker ontspannen af te drogen.

Snelle levering. Perfecte kwaliteit

Makkelijk om te bestellen en snel en netjes geleverd. Kwaliteit van Walra is super mooi.

Perfecte kwaliteit

Keurig op tijd geleverd en zoals gewoonlijk perfecte kwaliteit

Snelle levering en goed product

Uitstekende service! Er was een kleinigheid met een van de bestelde artikelen. Even een berichtje gestuurd en in no-time was het opgelost.

Super snel en goed geleverd

Op naar de volgende bestelling

Mooie overtrek. Zacht en van goede kwaliteit. Snelle en nette levering.

Fijne webshop

Ik heb handdoeken en dekbedovertrekken van Walra. Omdat het 100% katoen is, is het erg luchtig en licht. De kleur blijft mooi en de hoezen blijven goed over mijn dekbed zitten. Heel blij mee!

Mooi

Snelle levering en bij omruilen ook snel geld retour. Erg tevreden.

Verzending slecht

Alle handdoeken liggen los in de doos. Waarom ? Had het idee dat jullie het behandelen als second hand.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven