Geen onzin, gewoon goed

Zie bovenste

Heel tevreden

Geweldig!

Jaren geleden voor mijn trouwen een complete Walra uitzet gehad, was onverslijtbaar, en super! Nu weer enkele spullen zoals dekbedovertrekken en handdoeken gekocht. Ik ben weer om, en ga weer vaker naar Walra om spullen te kopen. Een aanrader !

Super service en kwaliteit

Altijd tevreden over Walra

Snelle levering prima product

Mooi prima product goede prijs kwaliteit verhouding

Prima bezorging en goede kwaliteit

Prima kwaliteit. Past goed om mijn matras van 30 cm

Uitstekende kwaliteit en levering

Gaat jarenlang mee en blijft mooi

Set handdoeken en washandjes besteld. De dag erna al verzonden. Heerlijke kwaliteit handdoeken.

Jarenlang uitstekend

De producten van Walra zijn uitstekend. Vanaf mijn jonge jaren koop ik al Walra producten. Kwaliteit is goed. Service is goed. Alles gaat jarenlang mee.

Goede kwaliteit en snelle levering

Dit maal een dekbed overtrek van gerecycled katoen aangeschaft. Geen verschil met de andere dekbed overtrekken. Hoeslakens altijd goed en passen mooi om de hoge matrassen. Molton van goede dikke kwaliteit.

Professioneel

Nadat ik iets had besteld en t met de bezorger retour ging omdat ik niet thuis was, gebeld en Walra stuurde meteen n nieuw artikel wat ik de volgende dag al in huis had! Klasse

Mooie en lekker zachte handdoeken gekocht

Ik ben erg blij met deze Walra badhanddoeken omdat mijn huid alleen zachte stoffen kan verdragen. De levering was snel en het product zoals omschreven en verwacht.

Snel

Blij mee

Vroeger begonnen Walra , Jaren later hema had gezin met 3 kinderen. Nu weer alleen en het kwaliteit ja daakan de Hema nier tegenaan. Dus blij dat ik weer aan Walra begonnen ben

Mooi materiaal.

Het gekochte goed ziet er mooi uit en lijkt goed materiaal te zijn maar dat laatste wordt pas duidelijk na gebruik. Lijkt alvast veelbelovend. De leveringsdienst, PostNL, liet twee keer weten te leveren maar deed dit niet. Geen probleem na de eerste keer omdat ze toen communiceerden dat ze niet geleverd hadden en een nieuw levermoment doorgaven. De tweede leverpoging ging ook niet door. Tenminste, dat hoopte ik. Geen communicatie hieromtrent. Na het weekend vond ik de levering in mijn bus.

Mijn ervaring is top

Mijn ervaring is top .Het ziet er uit zoals ik het verwacht.

KLeur anders dan in werkelijkheid

Prijs was goed, levering snel alleen bleek de kleur heel anders dan op de foto. Hierdoor heb ik ze toch retour moeten sturen

Zijn helaas eerder met vakantie gegaan, dus pakket kwam op de dag van vertrek !

Vind de “lakens” wel mooi, maar erg zwaar wat materiaal betreft, vooral als je ze mee moet nemen op vakantie … vandaar dat ik ze retourneer !

Gewoon prima

Prima, zakelijk, snelle verzending

Goed geregeld.

Super,snel en goed product geleverd. Zal zeker vaker iets bestellen.

Supergoed

Snelle bezorging, zeer goede kwaliteit producten.

Heerlijke stevige kussens!

We waren toe aan nieuwe kussens, nu slapen we weer heerlijk! De kussens zijn echt stevig, ik heb er zelf wat vulling uitgehaald (welke je later natuurlijk weer kunt toevoegen) tot nu toe erg blij en een goede nachtrust

goeie service

ik heb spullen retour gestuurd alles goed afgehandeld

Zeer goed materiaal

Handdoeken en lakens van prima kwaliteit

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven