Mooi en zacht onderlaken

Binnen een dag in huis

UItstekend!

Snelle levering en prachtige dekbedhoezen waar de dekbedden goed in blijven zitten

Het is een prachtig product, met snelle levering

De kwaliteit is goed en de washandjes zijn groter dan normaal, ben er heel blij mee...

Valt een beetje tegen.

Ik heb 6x nwe handdoeken gekocht en meteen gewassen zonder wsverzachter met een beetje waspoeder. Maar de handdoeken laten pluisjes los, wat ik wel een beetje irritant vind.

Meer kwaliteit van dekbed zelf verwacht..zit geen knopjes of ritssluiting onder aan het overtrek. Hele overtrek is open.

Mooie kwaliteit, goede levering

Mooie kwaliteit dekbedhoes en goede levering!

Dekbedovertrekken die ik gekocht heb bevallen uitstekend en het badtextiel……..tja die heb ik al jaren en wil niet meer anders.

Mooie kwaliteit

Het zijn mooie handdoeken echter drogen de handdoeken met gerecycled katoen minder goed dan de originele van walra. In de droger pluizen ze ook meer. Hopelijk drogen ze na verloop van tijd beter. Voor gebruik heb ik de handdoeken gewassen en verder was ik handdoeken altijd zonder wasverzachter.

Helemaal top

De tweede keer dat ik handdoeken besteld en elke keer super snel binnen en prachtig mooie handdoeken!

Top quality.

Goede snelle levering,en super kwaliteit zoals altijd!

Mooie overzichtelijke site,makkelijk te bestellen. Ik heb 1 ding wat ik niet kon vinden en wat ik wel fijn zou vinden; een aanbeveling over welk hoeslaken (kleur) het mooist bij mijn gekozen dekbedovertrek zou passen.

Mooie kwaliteit

Prachtige handdoeken van mooie kwaliteit. Maakt de badkamer af!

Prima en fijn dekbedhoes

Prima dekbedhoes!

Topkwaliteit

Mooie kwaliteit handdoeken en gezellige kleurtjes. Heel verzorgt allemaal. Snel geleverd.

Zeer mooi en zacht

De handdoeken en washandjes zijn mooi en zacht. Dikke kwaliteit, droogt goed.

Correcte service qua leveren en qua retour

Zie boven

Geweldige kwalitatieve duurzame producten tegen een scherpe prijs.

Snelle levering van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Heel blij mee

Zo n goed materiaal heb nog handdoeken van 35 jaar geleden

Snel levering

Goede kwaliteit

Snelle levering Mooi product Goede prijs

Hele goede service

Nadat product was uitverkocht, kon ik een mail sturen ,wanneer het weer op voorraad was ,kreeg ik een terug ,dit was vrij snel. Blij met mijn artikel.

Tevreden

Allemaal goed geregeld

SUPERZACHTE HANDDOEKEN

ik leerde Walra kennen tijdens onze vakantie in een b&b en wou ook absoluut deze hoogkwalitatieve handdoeken kopen. Ik bestelde ze online en ze werden supersnel geleverd. Een nachtje in koud water, drogen en nu zijn ze klaar voor gebruik. Helemaal blij mee.

Ik ken Walra nog vanuit mijn jeugd toen je als meisje nog voor je uitzet spaarde. Een consulente kwam dan bij je thuis. De producten die ik heb besteld via de site bevallen goed. Wel mooi dat je gerecyclede producten kunt kopen.

Weinig ervaring het was mijn eerste bestlling

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven