Geen klachten

We vergeten inmiddels dat het eigenlijk heel normaal zou moeten zijn dat het goed gaat.

Zoals van ouds !

Kwaliteit nog steeds voortreffelijk ! 60 jaar geleden getrouwd met alleen maar Walra

Prima kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit

Zeer fijn hoeslaken

Zeer fijn hoeslaken

Mooie handdoeken!

Ik ben heel blij met m’n mooie nieuwe handdoeken, dier er binnen no time waren, maar qua kleur had ik achteraf gezien liever andere gewild, maar de labels waren er door mij al snel afgeknipt, kon dus niet ruilen.

Goede kwaliteit handdoeken en snelle levering

De handdoeken zijn heerlijk zacht en van goede kwaliteit. Na een aantal keer wassen worden ze nog zachter. De bestelling werd snel geleverd en de communicatie was goed.

Dekbedovertrek

Heerlijk materiaal en blijft ook mooi. Prima pasvorm...

Niet oke

Handdoeken besteld de doos kwam prima binnen maar de plastic verpakking in de doos was stuk een 1 handdoek was wat beschadigd daar er enkele draden los waren die hebben we er af geknipt hopen dat het een volgende keer wel goed gaat .

Mooie kwaliteit en snelle levering

Eerder kocht ik mijn handdoeken bij de Hema, maar ik vind dit toch echt mooier. En in de Summersale niet duur.

Netjes bezorgd, goede site.

Mooie kwaliteit en super snel geleverd

Prima kwaliteit en levering volgens afspraak. Jammer dat er plastic om de handdoekjes zit. Niet nodig.

Voelt goed

Heel fijn beddengoed

Ik ben al ruim 50 jaar fan van Walra. En dat blijft zo, want het is topkwaliteit

Uitstekende klantenservice

Mijn bestelling was in de eerste instantie niet aangekomen. De klantenservice heeft mij geweldig geholpen. Kwaliteit van dekbedovertrek is perfect

Fijne handdoeken snel geleverd

Handdoeken snel geleverd en na eerste keer wassen meteen lekker zacht en goed in gebruik!

Heel fijn dekbedovertrek!

Wat een fijn dekbedovertrek is dit (weer) Dit is inmiddels de 2e die wij hebben en ik wil niks anders meer. De kleur blijft mooi en het slaapt heerlijk.

Mooie kleur goede kwaliteit

Nieuwe start nieuwe alles! En walraven blijft mooi!!

Prijs kwaliteit uitstekend

Goede kwaliteit artikelen

Fijne webshop, mooie producten van hoge kwaliteit!

Zeer positief

Naar volle tevredenheid

Positief

Kleur zand handdoek komt niet overeen in het echt

Handdoeken zandkleur bestelt, maar lijken meer grijs. Een kleur online bepalen is best lastig, maar zand neigt voor ons toch meer naar beige. Heel jammer, want wij zijn nog steeds een groot fan van Walra. Wij wachten op de nieuwe collectie en hopen dat daar nieuwe kleuren bij zitten. Wat ik ook spijtig vind is dat je twee theedoeken en één handdoek moet kopen. Ik koop het liefst bv 4 theedoeken en 4 handdoeken. Met vriendelijke groet, Lia Ooms

Heerlijk dekbedovertrek

Super snelle levering Heerlijk lang overtrek met fijne stevige katoen Slaapt goed mooi recht gestikt

Topkwaliteit

Parklaan 81