Mijn pakketje was zoek kreeg de andere dag gratis nieuw pakketje keurig !!!!!

Jammer dat DHL er een potje van maakt!

Eerste zending vermist, na een belletje werd de bestelling zonder probleem opnieuw opgestuurd. Helaas weer geen track en trace ontvangen van DHL, maar omdat ik wist dat het opgestuurd was bleek het deze keer klaar te liggen bij een afhaal punt!

Perfect!

Bestellen ging makkelijk, bezorging was super snel, de volgende dag al binnen! Echt top en prachtige handdoeken!

Alles was volgens verwachting?

Walra is een goed product met okay service

Een hele snelle levering en een geweldig product.

kwaliteit uitstekend, levering prima

precies wat ik ervan heb verwacht, fijne kwaliteit en snel geleverd

De produkten van Walra zijn van topkwaliteit

Snelle levering en bij evt retourzendingen het reeds betaalde bedrag snel retour. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk contact.

Wat beloofd werd geleverd

Wat beloofd werd geleverd. Mooie jwaliteit

Het ‘witte’ dekbed is niet wit maar heeft een bruin/grauwe sluier….

Het dekbed zeer snel ontvangen maar heb spijt ivm de grauwe kleur….

Heel goed.

Bestelling en levering zoals gewend van Walra. Prima in orde. Enig minpuntje was dat ik een vraag via de app had gesteld en daar nooit antwoord op heb ontvangen. Zal wel door de vakantieperiode komen.

Super produits!

Première commande chez Walra et probablement pas la dernière. Produits de haute qualité à prix abordables et qui semblent réellement fabriqués aux Pays-Bas. Livraison ultra rapide.

Erg tevreden over aflevering

Duidelijk en snel te bestellen en snelle afhandeling.

Wat een snelle levering van de bestelling.

Goeie kwaliteit en de maat is helemaal goed.

Kwalitatief hoogstaande producten

Ik ben al jaren fan van Walra. Eenvoudige dessins maar producten gemaakt van mooie materialen, in mooie moderne kleuren en bijpassende accessoires.

Zeer goede service,

Na klacht, heel fijn geholpen, nieuwe artikelen opgestuurd gekregen. Heel fijn beddengoed!!!

Super snelle levering en topkwaliteit!

Ontzettend snel geleverd en wat een mooie kwaliteit handdoeken en beddengoed. Een wereld van verschil met wat je bij andere winkels kunt kopen. Voor mij niks anders meer!

Xxxx

Xxxxx

2 Hoofdkussens Rome

2 Hoofdkussens Rome besteld, zeer tevreden mee, maar een ding zat me toch dwars. Er kwamen twee pakketten, waarvan een pakket zo groot daar hadden wel 3 hoofdkussens ingegaan. Ik zat met gigantisch veel verpakkingsmateriaal maar ook 2 verzendkosten voor Walra zelf, want waren twee track en trace nummers. Ik vermoed dat het uit 2 verschillende magazijnen gekomen is, want als dit uit 1 magazijn gekomen is, heeft er wel eentje erg staan slapen ;) Qua afvalmateriaal (milieu) en hun eigen verzendkosten kan dit echt beter!

Ziet er allemaal netjes uit

goede service

mooie handdoeken en heel snel bezorgd

Kwaliteit en formaat is geweldig

Handdoeken zijn van een super kwaliteit. Dekbed hoezen zijn nu op formaat 220 + 20 en zijn verder ook lekker ruim. Ik ben fan.

Dekbedovertrek 200x200

Fijne kwaliteit, snelle leverimg en goede communicatie van bestelling tot levering. Ik ben zeer tevreden, het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Goeie kwaliteit .

Snelle levering en prachtige handdoeken

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Daarbij ook nog eens handdoeken in een top kwaliteit! Zou het iedereen aanraden

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven