Snelheid

Prima kwaliteit en snel bezorgd! Geweldig!

Altijd top kwaliteit

Mooie spullen van goede kwaliteit

TOP kwaliteit

Walra heeft goeie en heerlijke dikke handdoeken, de kleuren blijven mooi..en de design is mooi. Ik heb meerder vriendinnen en familieleden dit aangeraden...en zijn ook overgestapt op Walra handdoeken.

Zoals op altijd netjes geleverd en op tijd

Alleen jammer dat de grijs van de handdoeken anders is als de washanden. Ik verwacht dat dat het zelfde kleur zou zijn maar is heel verschillend en de washandje kleur is mooier dan de handdoeken.

Fijn beddegoed

Fijn beddegoed, mooie kleuren en kwalifatief goed spul. Levering zoals gezegd de volgende werkdag in huis, mits je besteld via de webshop. Aanrader!

Service

Volgens afspraak geleverd.

Goede kwaliteit, goede service!

Altijd tevreden met mijn aangekochte spullen

Top product

Toen ik als 24 jarige ging samen wonen, had ik mijn hele linnen uitzet van Walra al bij elkaar gespaard, en was het helemaal compleet! Wanneer mijn oudere zussen en anderen in die tijd ( jaren 70)een Walra party hadden ( Wat toen heel erg in was ,net als Tupperware) was ik als jong meisje (16) ook van partij en leerde toen het Merk Walra kennen. Ik kocht dan van mijn eigen verdiende centjes ook een Walra product. Van Badhanddoeken , Handdoeken, washandjes, gastendoekjes, keuken-en theedoeken, glasdoeken, en dekbedovertrekken. En toen ik uit huis ging had ik dus alles van Walra.. Behalve de hoeslakens die kwamen later omdat ik de afmeting van het bed daarvoor nog niet wist.. Het is een super fijn merk. Ik weet nog het moment dat bekend werd dat Walra er mee ging stoppen, dat ik toen nog extra dekbed overtrekken heb gekocht. Ik had echt zoveel, dat ik nu nog de dekbedovertrekken gebruik. En nog wat heb liggen die nog niet zijn gebruikt. En eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik enkele weken terug mijn Tweede set dekbedovertrekken heb moeten vervangen voor een nieuwe set die ik nog heb van mijn oude uitzet. Ik ben inmiddels 62 jaar, dus dit zegt wat over de kwaliteit van Walra. Het is een super goede kwaliteit, die heel fijn aanvoelt als je er onder ligt. Sinds kort zag ik tot mijn grote verbazing op Facebook een reclame van Walra. En heb inmiddels al een bestelling gedaan, en ontvangen. Geen dekbedovertrek want die heb ik nog steeds op voorraad van Walra. Maar een o.a. Een hoeslaken en een zomer dekbed. Ook hier ben ik zeer tevreden over en ervaar dezelfde top kwaliteit als vroeger. Dus er zullen nog wel bestellingen bij komen... Ik hoop dat Walra nog lang mag blijven bestaan, maar dat zal wel goed zitten! Met zo’n “Top Merk”.

Helemaal prima

Na wat bezorgproblemen keurig opgelost door walra. Prima klantenservice

TOP!

Snelle levering…stevige verpakking…en niet te vergeten prachtige kwaliteit. Ben dan ook super blij met mijn nieuwe aanschaf dekbedovertrek, hoeslaken en matrasbeschermer + hoeslaken voor een topper. Daarbij zijn de maten correct. Eindelijk een hoeslaken die past.

weer top

zo fijn als je besteld en t is er echt letterlijk de andere dag

Goede kwaliteit

Snel in huis

Snel geleverd en prima product.

Prima.

Grote keuze

Duidelijke website, goede sortering

Goede kwaliteit

40 jaar geleden uitzet van walra bij elkaar gespaard.toen kwam er nog iemand aan huis waar je alles kon bekijken.nu 10 nieuwe handoeken besteld recicle prima kwaliteit geniet weer van walraproduct

Snel geleverd en dag later wilde ik toch nog wat bij bestellen. Ze hebben mij die levering zonder verzendkosten geleverd, dat vond ik heel erg netjes. Super kwaliteit.

Gewoon goed.

Kwaliteit handdoeken en snel geleverd!

Deze handdoeken zijn van goede kwaliteit. Dat zie en voel je meteen. De kleur sand is in het echt nog mooier dan op de foto!

Mooi materiaal

Het textiel is en blijft mooi

Gewoon goed

Ik kocht een walra uitzet toen ik ging trouwen 26 jaar geleden. De kwaliteit was ongekend. We hebben nog steeds washandjes theedoeken en handdoeken van toen

De handdoeken heb ik 25 jaar geleden al besteld met mijn naam erop geborduurd voor mijn schoonheidssalon, ik gebruik ze nog steeds. Geweldige kwaliteit. Nu badkamer gerenoveerd en moest ook nieuwe handdoeken hebben, Zeer tevreden, heerlijk zacht en goede kwaliteit. M.vr.gr.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Aantal bedovertrekken en split toppers besteld . Kwaliteit is mooi en de levering was snel , als we weer nodig hebben kijk ik zeker weer bij walra.

Vlek in één theedoek .kreeg een hele set kado

De service is uitstekend. De Mails vriendelijk.

Matig

Van vroeger uit kende ik Walra als een topproduct. Sinds zeer lange tijd nu hoeslakens besteld. Over de houdbaarheid van de tricot kan ik nog weinig zeggen. Wat me enorm tegenviel waren de stiksels waarmee het product in elkaar gezet was; zeer grof, loshangende draden en scheef.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven