Top product
Toen ik als 24 jarige ging samen wonen, had ik mijn hele linnen uitzet van Walra al bij elkaar gespaard, en was het helemaal compleet!
Wanneer mijn oudere zussen en anderen in die tijd ( jaren 70)een Walra party hadden ( Wat toen heel erg in was ,net als Tupperware) was ik als jong meisje (16) ook van partij en leerde toen het Merk Walra kennen.
Ik kocht dan van mijn eigen verdiende centjes ook een Walra product.
Van Badhanddoeken , Handdoeken, washandjes, gastendoekjes, keuken-en theedoeken, glasdoeken, en dekbedovertrekken.
En toen ik uit huis ging had ik dus alles van Walra..
Behalve de hoeslakens die kwamen later omdat ik de afmeting van het bed daarvoor nog niet wist..
Het is een super fijn merk. Ik weet nog het moment dat bekend werd dat Walra er mee ging stoppen, dat ik toen nog extra dekbed overtrekken heb gekocht. Ik had echt zoveel, dat ik nu nog de dekbedovertrekken gebruik. En nog wat heb liggen die nog niet zijn gebruikt. En eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik enkele weken terug mijn Tweede set dekbedovertrekken heb moeten vervangen voor een nieuwe set die ik nog heb van mijn oude uitzet.
Ik ben inmiddels 62 jaar, dus dit zegt wat over de kwaliteit van Walra. Het is een super goede kwaliteit, die heel fijn aanvoelt als je er onder ligt.
Sinds kort zag ik tot mijn grote verbazing op Facebook een reclame van Walra. En heb inmiddels al een bestelling gedaan, en ontvangen.
Geen dekbedovertrek want die heb ik nog steeds op voorraad van Walra.
Maar een o.a. Een hoeslaken en een zomer dekbed. Ook hier ben ik zeer tevreden over en ervaar dezelfde top kwaliteit als vroeger. Dus er zullen nog wel bestellingen bij komen...
Ik hoop dat Walra nog lang mag blijven bestaan, maar dat zal wel goed zitten! Met zo’n “Top Merk”.