Hele mooie handdoeken en fijn beddengoed

Mooie grote dikke handdoeken en fijn zacht beddengoed. Het was snel bezorgd. Top

Voor mij alleen maar Walra

Ziet er mooi uit, slaap heerlijk onder de dekbedovertrekken . Handdoeken mooi en fijne kwaliteit .

Van top kwaliteit

Zo vaak gewassen en nog blijven ze goed

Snelle levering mooi product

Volgende dag in huis, kwaliteit van de dekbedhoes is heel goed & zeker niet duur

Wat een geweldige service en klantvriendelijkheid!

Na een melding van een vlek op mijn nieuw bestelde overtrek heb ik direct een reactie en een passende oplossing gekregen van team Walra! Erg tevreden… en gebruik al jaren handdoeken en beddengoed van walra wat kwalitatief mooi blijft!

Materiaal fijn, snel bezorgd

Stevig materiaal, voelt prettig aan. Zoals op de plaatjes. Snel geleverd. Prima prijs-kwaliteit

snelle levering, van een mooi product

het dekbed overtrek is precies zoals het op jullie site staat mooie kwaliteit!

Service

Er zijn wat problemen geweest met productiefouten in keukendoeken. Zonder enig probleem keurig opgelost..

Snelle levering.

In de avond besteld, de volgende ochtend al in huis. Prima levering.

Een webshop en service zoals het hoort

De webshop van Walra is heel gebruiksvriendelijk. Na het plaatsen van de bestelling worden de artikelen snel geleverd. En dan het allerbelangrijkste, de kwaliteit. Ik had meerdere handdoeken besteld. Nu heb ik iedere ochtend het gevoel dat ik in een luxe hotel ben, zo heerlijk zijn de handdoeken.

Heel goed.

Fijne online site,duidelijk en correct! Mooie kwaliteit ,echt walra!

Fijne dekbedhoes

Ben tevreden, ziet er mooi uit en het katoen is fijn

Mooie kwaliteit

Alles verlopen zoals verwacht

Mooie en goeie kwaliteit hoeslakens ontvangen. Snel geleverd.

Mooie kwaliteit, ouderwets goed!

Snelle levering van een topkwaliteit dekbed overtrek!

Snelle bezorging, uitstekende kwaliteit, net als vroeger

Bij ons trouwen 45 jaar geleden alles uitgezocht van Walra, er kwam een mevrouw met 2 grote koffers. We kregen maandelijks een pakket, was altijd spannend. Nu 3 sets beddengoed uitgezocht net als vroeger van Walra kwaliteit , Blij mee!

Bleef haar best doen voor mij

Superservice

Mooi en kwaliteitsprodukt

Prima product en goede service ice.

Heerlijke handdoeken voor een eerlijke prijs

Wat fijn dat Walra recycled. We hebben heerlijke en mooie handdoeken.

De beste handdoeken en een snelle levering

Mijn zoon kiest altijd de Walra handdoeken uit mijn stapel handdoeken in de badkamer omdat dit de beste zijn. Met 50% korting heb ik er dus maar wat bij gekocht. Ze werden de dag erna al geleverd!

Prima kwaliteit

Fijne handdoeken

Prima producten en levering

Prima producten 100% katoen en nette en snelle levering

Dat weet ik niet

Ik heb de handdoeken geweigerd aan de deur omdat ik de verkeerde had besteld, maar heb nog steeds niet vernomen of ze bij jullie weer zijn aan gekomen. Dus ik bestel even geen nieuwe Vriendelijke groeten maryke vos

Vind Walra al jaren top. Vroeger met het spaar systeem, nu beter betaalbaar

Zeer fijne kwaliteit handdoeken

Mooie kleuren Dikke en zachte handdoeken Drogen goed Goede service Snelle levering

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven