Makkelijk bestellen en makkelijk retour.

Zie boven.

Snelle levering, goede kwaliteit

Na bestelling had ik de handdoeken al 2 dagen later in huis. Prima kwaliteit, blij mee!

Mooie kwaliteit, eenvoudig te bestellen snelle levering

Alles wat je bij Walra besteld is van hele mooie kwaliteit, eenvoudig te bestellen, snelle levering

Prima verzorgd, snel bezorgd

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Snel en mooi!

Mijn bestelling kwam de volgende ochtend al binnen. Het zijn heeelijk zachte handdoeken ben er erg blij mee!

Superzachte kwaliteit en snelle levering

Al meerdere producten gekocht en allemaal zeer goede kwaliteit. Alleen het hoeslaken is wat dun. Ben blij met de snelle levering.

Super en mooi producten

Mijn ervaring vanuit vroeger al, mooi, duurzaam en top kwaliteit .

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Mooie handdoeken, van goede kwaliteit, fijne service!

snelle levering en prima kwaliteit

On-line besteld en de volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit.

Zeer mooi dekbedovertrek. Kwaliteit is top. Snelle levering.

Goede kwaliteit handdoeken voor een mooie prijs!

Snelle levering.

Retourverwerking

Kleur van het dekbedovertrek viel tegen daarom retour. Het proces van dit aanmelden verloopt goed, maar de retourverwerking duurt wat langer en ik is voor mij niet zichtbaar ( geen melding traceren via mail)

Top dekbedden

Wij slapen altijd onder walra dekbedovertrekken heerlijk.

Goed product

Goed product. Snelle levering. Retour betaling duurt nu al 2 weken. Dat moet beter kunnen. Gecheckt Goedgekeurd Nog niet teruggestort.

Prima mooie handdoeken en snelle levering

Jammer is dat hamman doek toch andere kleur heeft met badlakens. Hebben wel alles in zelfde kleir besteld.

Reageren nooit op mails

Retour beleid is kansloos

Goede ervaring

Bestelling correct ontvangen. Wel in een erg grote doos. (30liter) terwijl de inhoud een brievenbus pakketje was. (4 washanden).

De handdoeken en badlakens zijn mooi van kleur en heerlijk dik. Bovendien drogen ze al meteen goed af en hoef je ze niet verschillende keren te wassen voordat ze echt goed drogen. De votige partij heb ik wel 10 jaar in gebruik gehad. Deze hopelijk ook.

Kwaliteit is super

Mooie overtrek, mooie kleur. Kwaliteit is top

Ouderwetse kwaliteit

Mooi product en snel, volgens afspraak geregeld!

Prima service en goede kwaliteit

We zijn blij dat we onze handdoeken voorraad met de mooie witte Walra doeken hebben kunnen updaten

goed produkt, snelle bezorging

mijn ervaring, ik ben tevreden

Als jij jonge meid jaren geleden zo’n start plan gehad, elke maand werd er wat op gestuurd Toen stopte Walra jaren later ermee En nu toch weer op de markt, het materiaal is zo sterk en mooi, en het blijft ook superrrr mooi

Keurig en snel geleverd

Super snelle levering en product 100% naar wens