Onvoldoende beschikbaarheid

Wij hebben 3x 3 mooie mins groene baddoeken gekocht van de actie bij Albert Hein in ons dorp met de wens dit nog ver uit te bereiden met nog 3 handdoeken + 12 washandjes welke niet ( meer) verkrijgbaar zijn . Dus wanneer er nog wel mogelijkheden voor zijn hoor ik dat graag, alvast bedankt. Hartelijke groet, Marry Imming Buitenhof 21 1648JB de Goorn 06-28260450 Marry-imming @ live.nl

De breedte is te klein.

Mooi zacht laken alleen in de breedte kan ik het laken niet goed instoppen omdat het net iets te smal is. Dat is jammer. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen want ik heb het nog niet zo lang.

Prachtige badhanddoeken gastendoekjes en washandjes. Zo fijn weer alles in één kleur in de badkamer

De eerste bestelling had ik een dag na bestelling binnen. De tweede bestelling duurde een paar dagen later . Ik was bang dat er iets fout gegaan was maar dit was echter niet het geval

Super snelle levering, kwaliteit is erg mooi. Zeer tevreden!!

Snelle levering!

Mooie handdoeken en de volgende dag al in huis!

Goede producten en snelle levering.

De washandjes van Walra zijn van goede kwaliteit. lLekker.dik en zacht. Voor een goede prijs. Alles was ook super snel geleverd. Echt een aanrader!

Lekker zachte handdoeken Goede kwaliteit

Snelle bezorging en erg fijne kwaliteit dekbedovertrek. Zeer tevreden.

Mooi producten

Blijft na het wassen netjes en mooi! Ook fijn in gebruik

Mooie keuze, goeie kwaliteit.

Ik had beddengoed nodig en bestelde via internet een nieuw dekbedovertrek. Nooit verwacht dat deze van zulke goeie kwaliteit zou zijn. Prachtige kleuren. De website is makkelijk, de afhandeling gaat heel vlot. Echt heel tevreden.

Slechte communicatie

Ik heb een artikel besteld en geretourneerd. Vanuit Walra 0,0 communicatie over het retour zenden. Ook niet dagen nadien. Zeer slechte ervaring.

De bestelling kwam de volgende dag keurig verpakt binnen. Super fijn omdat het een cadeau was.

Vlotte service, prachtig assortiment

De bestemming en bezorging is heel vlot verlopen.. ik ben erg blij met mijn nieuwe dekbedhoes

Geweldige service

Handdoek was niet goed afgewerkt aan zijkant. Na telefoontje met heel aardige dame werd nieuwe toegestuurd.

Kwaliteit

Goede kwaliteit en leuk dessin.

Zowel levering als producten perfect

Bestelling werd snel en op de aangegeven tijd geleverd. Producten zijn helemaal naar wens, mooi dessin van de dekbedovertrekken als de kwaliteit van dit product en de hoeslakens.

Mooie producten en fijne kwaliteit

De hamamdoeken die ik bestelde waren helemaal top, precies wat zoals ik ze graag wilde hebben. Goede kwaliteit en mooie kleur. Op de site vond ik het zoeken en kiezen van de doeken al heel erg makkelijk. Fijn ook dat de kleur in werkelijkheid exact overeenkomt met de kleuren op de site. Levering was snel, zoals op de site wordt beloofd. De dag na de bestelling had ik de doeken al in huis. En fijn ook dat ik op de hoogte ben gehouden van de levering en de levertijd. Zo is winkelen bij Walra echt makkelijk en fijn om te doen. Ik zeker nog eens bij Walra terugkomen en tip ook anderen om er eens een kijkje te nemen.

Topp voor service en Qualität

Ik ben volop tevreden!!!

Supersnel geleverd en prachtige hoeslakens

Mijn uitzet 40 jaar geleden was volledig van Walra dus de kwaliteit kende ik al. Pas heb ik nog de handdoeken bij Albert Heijn gekocht en die waren zo dik t.o.v. mijn huidige handdoeken en toen wist ik weer wat ik miste namelijk de kwaliteit van Walra. Toen ik hoeslakens nodig had en had gegoogeld op hoeslakens kwam Walra ook als webshop en toen bestelde is ze snel daar. De prijs was zelfs goedkoper dan diegene die ik wilde bestellen maar die had niet de kwaliteit van Walra dus mijn keuze was snel gemaakt.

Snelle levering mooie producten

Makkelijke site. Snel geleverd. Mooi product. Slaapt heerlijk.

heerlijk dekbedovertrek, prachtig duurzaam materiaal

prachtig wit duurzaam dekbedovertrek. Slapen als in een hotel! Blijft ook mooi na wassen. Erg aan te raden. Goede service en snelle verzending. Al jaren blij met producten van Walra.

heel goed

Ken Walra al heel lang, nu hoeslaken besteld, past heel goed en ben heel tevreden.

Zeer goede kwaliteit van de bestelde materialen, snelle service, goede communicatie

goeie kwalitei

de handdoeken zijn goed stevig maar lekker zacht je voelt dat het goede degelijke kwaliteit is

Snel na bestellen ontvangen, goede kwaliteit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven