Goede service , alles snel in huis

Erg tevreden !

Fijne kwaliteit ! heb al 42 jaar ervaring met Walra en steeds tevreden. Pasvormen goed en kwaliteit ! Ik hou van natuur producten zoals katoen en kapok en dat is wat hun kunnen bieden en levering is ook verder niks op aan te merken.

Meedenkende service en prettig contact

Ik wilde naast een handdoekenset ook twee losse handdoeken die uitverkocht waren. Zodat ik ze later los kon bestellen maar geen verzendkosten opnieuw moest betalen kreeg ik hiervoor een kortingscode. Goede service dus!!

Ontevreden over de kleur.

Ik had 2 overtrekken besteld waar de kleur Terra werd aangegeven. Bij ontvangst is de kleur (oud)roze en geen terra kleur. Dit duidelijker aangeven. Het materiaal is prima maar de kleur is niet naar mijn zin.

Goede kwaliteit en prachtige overteksets!

Goede kwaliteit en prachtige overteksets!

Goede ervaring

Overzichtelijke site, bestellen gaat makkelijk en nog fijner een dag later in huis. Kwaliteit is zoals verwacht van Walra.

Dekbedovertrek met vlekken en kreeg een code voor het aankoopbedrag en kon iets uitzoeken

Heerlijk dekbedhoes

Heerlijke dekbedhoes en een mooie kleur. Snel en perfect geleverd

prima kwaliteit

Maak al 50 jaar gebruik van Walra producten omdat de kwaliteit prima is.

Prachtige dekbedovertrekken besteld en heel snel ontvangen! Ik ben heel tevreden en kom zeker snel nog eens shoppen!

Mijn ervaring met Walra: Top!

Al jaren winkel ik voor mijn dekbedovertrekken bij Walra. Want prachtige ontwerpen (zoals o.a. van de Franse schilder Henri Matisse )en prima kwaliteit. Ook voor mijn dochter in Engeland worden er de laatste jaren uitsluitend nog Walra overtrekken en bijpassende hoeslakens aangeschaft.... Het enige nadeel: het werkt verslavend! Het is dan ook gevaarlijk om jullie website af en toe eens te bezoeken; ik bezwijk gegarandeerd weer voor de verleiding......

Snelle levering, goede klantenservice

Bestelling was zeer snel geleverd. 2 art hadden een klein mankement, welke door de klantenservice via de mail zeer snel is opgelost. Waarvoor dank!

Na een telefoontje een nieuw topper onderlakens gekregen. Ik vind de maten erg krap .!

Goede handdoeken en snelle levering.

Super mooie washandjes

Mooie kwaliteit, kleuren washandjes van Walra voor een redelijke prijs. Tevens snelle levering. Zeer tevreden en zal zeker terugkomen als klant

Geweldig!

Zeer tevreden.

Walra vanouds al degelijk , geweldig !!

Wat is zeg , vroeger werd al gezegd , :dit is van de walra , dan wist je al genoeg !!

Ik hou van Walra

Mooie kwaliteit ook na jaren gebruik! Mooie kleuren vooral !

Mooie handdoeken en snelle levering!

Bestelling plaatsen, via e-mail op de hoogte gehouden aflevering volgens planning. Mooie producten.

Alles klopt het is gewoon perfect .

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en bij de tijd.

Netjes geleverd

Na de bestelling snel en netjes geleverd

Goede site, mooie kwaliteit,snel bezorgd

Ik zocht een dekbedovertrek op witte basis. Goede zoekfilters. Goede tip onderhoeslaken erbij te bestellen. En dat ziet er ook prima uit. Ik heb overigens nog een paar lakens en slopen van 50 jaar geleden. Dat zegt genoeg ; ) !

Super snelle levering

Mooie kwaliteit en super snelle levering!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven