Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Fijne grote hamam handdoek besteld Mooie kwaliteit ! Super snel geleverd Dank jullie wel

Handdoeken en gastendoekje

Mooie handdoeken en een hele mooie kleur roze. Bewaar ze voor mijn nieuwe badkamer dus weet nog niet hoe goed ze drogen

Binnen 24h geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Alles aanwezig.

Perfecte service

Er was iets fout gegaan bij vervoerder en na een telefoontje accuut opgelost bestelde binnen 3 dagen binnen .

Zijn goed

Goede kwaliteit handdoek en prettige grootte.

Razendsnelle levering en een kwalitatief dekbedovertrek uit de zomersale. Hij is netjes ingepakt. Ik gebruik hem nu een aantal dagen en hij slaapt ook fijn, niet glibberig maar juist stevig. Ik ben blij met mijn keuze en Walra heeft netjes geleverd.

Zeer snelle levering van mooi product

Ik was echt verrast door de snelle levering. Prijs-kwaliteit dik oké, mooie soldendeal.

Top snelle levering goede kwaliteit blij mee

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Paste perfect en slaapt heerlijk

Zowel molton als hoeslaken paste perfect. Bestelling was op tijd. En boven al, ze zijn heerlijk om op te slapen.

Helemaal top

Mooie handdoeken Super snel bezorgd Goede prijs

Goede en snelle service

Prima contact, mooie producten

De producten van Walra zijn prachtig en van goede kwaliteit. Tijdens het bestellen ontving ik 2x een mail dat er contact met me opgenomen zou worden, maar verder niet inhoudelijk. Hier zou nog wat verbetering in kunnen, maar verder snel en prima contact.

Is precies wat je wat je van Walraven verwacht geweldig een dikke 10

Goede ervaring

Zoals vijftig jaar terug Walra kocht heb ik een nieuw hoeslaken voor onze boxspring gekocht. Natuurlijk Walra dat heb ik al zolang want de kwaliteit is altijd goed en je hebt er lang plezier van. De stof voelt lekker koel en niet plakkerig aan als je erop ligt. Dus weer tevreden met mijn aankoop.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit handdoeken, washandjes en gastendoekjes. Snelle levering zonder veel poespas!

Snelle bezorging.

Dekbedovertrek voelt lekker koel aan. Heel fijn in de zomer.

Wat een heerlijke handdoeken, en een vlotte bezorging,

Perfecte kwaliteit

Het is misschien wat duurder maar is het waard

Gewoon goed

Gebruik het al sinds de jaren tachtig. Blijft ook door het vele wassen mooi

Prima, voordeed helemaal aan mijn verwachtingen

Goed product. Snelle levering

Snelle verzending en super kwaliteit!

Ben heel blij met de mooie kwaliteit van Walra!

super snelle service

Een mooie roze dekbedovertrek besteld bij Walra die past bij onze vernieuwde slaapkamer in terra kleuren, blauw en licht geel.

Mooie kwaliteit

Erg mooi van lkleur lekker zacht goede grote en een grote instopstrook

snel geleverd, mooie kwaliteit

prima ervaring. op tijd geleverd en product voldoet aan verwachtingen

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven