heel goed

de bestelde hoeslakens kwamen goed verpakt op de aangegeven datum binnen en waren, zoals ik uit de omschrijving had begrepen. Dus alles verliep naar wens.

Met walra ben ik zeker van een zeer degelijke kwaliteit

Ik gebruik de materialen van walra heel graag. Hier heb ik altijd echte kwaliteit. Het katoen van het beddengoed is van een hele goede stevige kwaliteit. En de handdoeken drogen veel beter af..... waarom? Ik weet het niet.... goed katoen?... dik geweven?... ik schakel de komende jaren echt over.

Prima, maar

Zeer goede katoenen hoeslakens , maar zonder aanbieding 19,95 en met een recente aanbieding ook 19,95… dat is een beetje raar…

Super snelle levering en mooie kortingen!

24 jaar geleden kocht ik mijn eerste Wales handdoeken/gastendoekjes/washandjes set. Nu was het tijd voor nieuwe die ik vond bij Wales met een mooie korting.

Alles prima geregeld

Mijn bestelling werd direct afgehandeld en keurig bezorgd

Super kwaliteit al 35 jaar mijn handdoeken merk

Ik ben zeer tevreden over jullie handdoeken. En heb nu ook dekbed besteld. Ook zeer fijn.

Goede kwaliteit, altijd al zo geweest. Mijn linnen uitzet 45jaar geleden was ook van Walra en bestond toen uit: beddekovertrekken,hoeslakens,hand/bad/theedoeken,dekbedden en tafellaken. Die hebben hun dienst gedaan en waren aan vervanging toe. Wederom heb ik weer voor Walra gekozen, vanwege de prima kwaliteit van de producten :) <3

Mooi product maar zit niet mooi strak om het matras

Mooi product maar zit niet mooi strak om het matras

Prachtige kwaliteit snel aan huis.

Mooie handdoeken gratis en snel geleverd aan huis. Een aanrader!

Nog niet afgerond

Nog geen retour afgekend

X

Handdoeken van Walra bij AH en washandjes bij jullie besteld Allebei antraciet maar absoluut niet dezelfde kleur Wcht niet mooi Maar zit er nu wel mee

Mooi materiaal

Een snelle bezorging van prachtige moltonlakens en hoeslakens. Een goede kwaliteit

Geweldig!

Mooie en goede kwaliteit, ook de levering snel en netjes.

Fijne beddegoed, mooi prijs, mooie designs

Mooi designs, stof en prijs, snelle levering, ben heel tevreden

Goede ervaring geen klachten

Alles ging volgens afspraak

Mooie kwaliteit!

Prachtige handdoekenset die perfect in de nieuwe badkamer past. Neemt na 1 x wassen goed water op. Eén washand was meteen los in naad, lastig!

Service en kwaliteit super

De service is goed en de kwaliteit is goed van mij krijgen ze de volle score.

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken

Slecht bereikbaar!

Ik heb een slechte ervaring met jullie. Niet bereikbaar zijn op whatsapp, ik heb vorige week donderdag een app gestuurd en nog steeds geen antwoord ontvangen! Bij jullie koop je voor 20% korting, en bij de Makro 3 dagen later met ruim 50% korting. Daarover heb ik geappt. Dit is de laatste keer dat ik iets besteld heb! Punten… Geen communicatie En slechte acties vanuit Walra!

Kwaliteit

Walra staat voor kwaliteit en dat is mijn ook mijn ervaring met beddengoed en handdoeken.

Uitstekend!

Uitstekende ervaring, super kwaliteit produkten, Snelle levering en berichtgeving hierover.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooi dekbedovertrek zoals altijd goede kwaliteit. Zeer snel geleverd helemaal top.

geweldig

goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit staat voorop

Snelle levering mooie kwaliteit dekbedovertrek

Mooie dekbedovertrekken goede kwaliteit super blij mee.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven