Super handdoeken

Super zachte handdoeken een echte aanrader, ik kan Niet meer zonder

Super en op tijd geleverd

Fijn linnengoed, ook was mijn uitzet van de walra dat is 52 jaar geleden.

Mooie kwaliteit

Ik ken en heb al 37 jaar in huis. Alles blijft mooi en is sterke kwaliteit zowel als beddengoed en handdoeken. Gewoon super, is Iers duurder maar in verhouding tot haren later, niet duur

Prachtig dekbedovertrek lekker zacht snel in huis

Goede kwaliteit voor een juiste prijs.

Zijn blij met ons nieuwe onderlaken van mooie kwaliteit.

Niet goed!

Na één keer volgens wasvoorschrift wassen is het hoeslaken zoveel gekrompen dat ie niet meer past!

De service was prima. Ik heb zelf de fout gemaakt om niet te meten, maar het dekbed meteen te wassen, en de maat was dus niet goed. Ik had de litsjemaux maat nodig. Dus deze is te smal. Erg jammer, want hij is heel mooi

mooie kwaliteit

mooie kwaliteit

Duidelijke website en op tijd bezorgd als beloofd

Duidelijke website en bezorgd als beloofd.

Gewoon goed !!!!

Prima kwaliteit, mooie setprijs mbt mijn 5 handdoeken. Ik heb drie kleuren, drie sets besteld. Blij mee

Super kwaliteit!!

Mijn eerste ervaring met Walra was met het beddengoed. Top kwaliteit en blijft netjes. Sinds een jaar of 2 gebruik ik ook de handdoeken van Walra. Mooi dikke stof en blijft zacht aanvoelen na meerdere wasbeurten, voelt aan als hotelkwaliteit! De prijs/kwaliteit verhouding is goed mede dankzij de duurzaamheid van de producten.

Snel en goed

2 mooie dekbed hoezen die snel geleverd werden

alles heel netjes en snel afgewerkt

ik was voor hetr eerst bij Walra als klant en was best wat huiverig omdat ik al een paar keer erg ontevreden was over de levering van een bestelling bij andere web shops maar bij Walra is her echt voortreffelijk gegaan dikke 10

Omdat de vervoerder flink wat vertraging had met leveren en ik twijfelde of er wel geleverd zou worden, heeft Walra direct opnieuw een levering in gang gezet die de volgende dag bij mij bezorgd werd.

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit!

Goede producten.

Snelle levering. Fijn beddengoed.

Bezorging en kwaliteit goed

Ik heb 8 jr geleden een Walra overtrek gekocht en deze is nog steeds zo mooi en stevig. Dat is de reden waarom ik weer voor Walra koos toen ik een nieuw overtrek nodig had. Nu hopen dat ze nog steeds dezelfde kwaliteit leveren. Het overtrek voelt goed, ziet er mooi uit. Het was snel en netjes ingepakt verzonden.

Levering snel. Kwaliteit uitstekend.

Fijne handdoeken. Luxe uitstraling. En ook nog gerecycled katoen.

Goede kwaliteit

Heb zowel hoeslakens als handdoeken van Walra. Beiden goede kwaliteit. Ook na enige keren wassen.

Uistekende kwaliteit

Wat een prachtig dekbedovertrek. Hele goeie kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden.

Geweldige baddoeken

Lekkere dikke baddoeken

Keurig

Nette dekbedovertrek,mooi lang,,kleur zoals omschreven,ben er echt blij mee

Snelle levering en mooie handdoeken.

Heel fijn

De producten waren snel in huis nadat ik de bestelling had geplaatst. En het is van een heerlijke kwaliteit. Erg blij mee.

prima baddoeken

prima baddoeken snelle levering