Mooie kwaliteit stof en snel geleverd!

Snelle service en mooie kwaliteit dekbedovertrek die na verwachting lange tijd mee gaat

Snelle levering van mooie hammamdoeken!

Helemaal oke

duidelijke webshop, heerlijke kwaliteit handdoeken

Handdoeken zijn van zeer zachte prettige kwaliteit. De teksten op de emblemen vervagen helaas al na enkele wasbeurten.

Hele fijne handdoeken voor een goede pfihs

Ik heb deze handdoeken al eerder gekocht en na een aantal keren wassen worden ze erg fijn. Nemen goed water op bij het afdrogen en zijn niet te dik of te dun.

Super kwaliteit an prachtig mooie handdoeken, gastendoekenen washandjes

Goed spul

Lekkere kussens en mooie slopen! Wel enórm veel verpakkingsmateriaal. De slopen hadden gewoon in een envelop door de brjevenbus gepast, maar ze zaten in een supergrote doos. Ook de kussens zaten elk in een aparte doos, hadden makkelijk in één kleinere doos gekund.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit erg mooi.

Heel snel en volgens afspraak

Goede vertrouwde kwaliteit, nu met leuke kortingen het linnengoed aanvullen...

Fijne handdoeken, snelle levering en duidelijke website.

Super snel geleverd. En ik vind het zet dekbed hoezen prachtig

Top dekbedovertrek, super materiaal

Mooi dekbedovertrek en de kwaliteit/prijs is top. Is echt aan te raden.

Levering volgens aangegeven datum, duidelijke communicatie. Grote xl handdoek/ -strandlaken besteld; Ideaal voor 2 personen, (170 en 190cm lang), fijne, zachte kwaliteit. Kortom zeer tevreden :-)

Chapeau m.a.w. Hoedje af

Mijn bestelling werd SUPER, SUPER, SUPER snel verwerkt. Chapeau m.a.w. Hoedje af

Goed passende dekbedovertrek met ruime instopstrook

Lekkere lange instopstrook aan dit goed passende dekbedovertrek. Al heel veel slecht passende overtrekken gehad met veel te korte instopstrook. Nu eindelijk een goede gevonden.

Ben echt fan van walra goeie kwaliteit heb nog dekbedovertrek die inmiddels 20 jaar oud is en nog steeds goed. Goeie snelle service

Zijn al 27 bekend met jullie kwaliteit en zijn daar zeer goed over te spreken.

Gehele procedure werd vlekkeloos doorlopen.

Bestelling, bezorging, terugzending en terugbetaling werden professioneel en snel uitgevoerd. Verdient een pluim.

Helemaal top.

Mooie kwaliteit, snelle bezorging. De overtrekken waren perfect verpakt. Wat moet ik nog meer zeggen in een woord geweldig.

Mooi dekbedovertrek en molton.

Fijne zachte stof, goede kwaliteit, mooie kleuren, perfecte maat

Super goede handdoeken

Fijn merk badgoed; super prijs kwaliteit verhouding

HeelMooi

Mooie hoezen en snel geleverd

Snelle levering en fantastische kwaliteit

Wij hebben een uitbreiding van onze collectie handdoeken besteld. Nu gekozen voor de remade cotton. Fantastische kwaliteit, fijn en zacht. Absorbeerd ook goed.

Goede producten

Gewoon goed

Fat is Walra

Snelle levering Product ziet eruit zoals op de foto Mooie en goede kwaliteit

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven