Mooi dekbed, fijne stof en prachtige kleur

Prima kwaliteit en snelle levering

Heerlijke materialen.

De katoenen dekbedovertrekken voelen heerlijk aan op de huid. Luchtig, koel en schoon. Het is stevig katoen, het maakt dat je niet snel zweet. Daarnaast is het erg mooi en de verhouding prijs/kwaliteit klopt.

Producten zijn simpel te bestellen en worden super snel geleverd en bovendien is het prima kwaliteit

SUPER

Snel, uitstekende kwaliteit

Goede kwaliteit, super service.

Ik had vier sets keukendoeken besteld. Een van de handdoeken had een fout in de rand. Er werd meteen een nieuwe set toegestuurd.

Geweldige service!

De producten van Walra zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben ze een fantastische service.

Kwaliteit

Ken Walra al jaren, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Nu 2 nieuwe dekbedovertrekken gekocht, Alleen 1 minpuntje, het Logo wat zichtbaar er aan zit, en logisch, is in mijn mening, een te grove stof, vind dat eigenlijk een aanfluiting ten opzichte van het geheel als luxe set.

Een mooi kwaliteits product

Aan de verwachtingen ruim voldaan;

Handdoeken zijn van zeer goede kwaliteit

We hebben een aantal handdoeken besteld en die zijn erg goed. je kunt je handen er prima mee afdrogen en de stof voelt prettig aan.

Gewoon snel en goed

Altijd snel en ook met retour vind ik erg belangrijk. Lekkere zachte handdoeken Super in verschillende maten

Al jaren goed product

Kwaliteit als van ouds.

Snel fijn en zacht

Makkelijk bestellen, vlotte levering en uitstekende kwaliteit.

Supersnelle levering en een mooie kwaliteit van het splithoeslaken

Supersnelle levering en een mooie kwaliteit hoeslaken

Prima kwaliteit en snelle service

Mooie kwaliteit en snelle service. Zeer tevreden.

Mooie dekbedovertrekken en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit.

Mooi kwaliteit voor goede orijs

Zoals boven

Erg goed

Snel en goed

Snelle levering voor een goede prijs

Fijn dekbedovertrek mis alleeeen instopstrook aan de onderkant

Hoeslaken is zeer krap voor opgegeven matrasmaat.

De elastieken randen zijn te kort om om het matras te slaan. Hebben nu een elastiek met klemmetjes aan de randen en onder het matras door gedaan.

Erg snelle levering, prima kwaliteit

Mooie kwaliteit, een aankoop voor herhaling vatbaar!

Mooie kwaliteit en keurig geleverd! Ook de €5,- korting werd correct teruggestort. Een aankoop bij Walra voor herhaling vatbaar.

Snelle service, mooie kwaliteit

Bestelling binnen een dag in huis, eerste keer verkeerde keuze gemaakt. Retourzending aangemaakt. Snel geld teruggestort. Nieuwe bestelling wederom snel in huis en blij met de keuze

Gewoon een hele goede site Walra

Mooie kwaliteit,snelle levering.super!!

Parklaan 81