Super kwaliteit, goede service

Ik heb al jaren handdoeken van Walra en de kwaliteit blijft super! Inmiddels 10 jaar geleden mijn eerste set gekocht en nu weer aanvullen voor de volgende 10 jaar.

Prachtig

Mooi ruim gebloemde dekbedovertrek. Lekker zacht, heerlijk geslapen

Perfect.

Levering goed, kwaliteit als van ouds.

Snelle levering en goede kwaliteit handdoeken!

Mooie handdoeken

Mooie handdoeken en prima service

Snelle levering, goede kwaliteit

Walra topproducten en snelle service!

Helemaal super!

Tevreden

Tevreden

Fijn overtrek en snelle levering

Snelle levering en fijne kwaliteit

klacht ingediend maar geen opvolging na diverse verzoeken

Jammer. mei 2023 20 nieuwe handdoeken gekocht. 1 handdoek mei 2023 binnen korte tijd gaten erin. Geen reactie via klantenservice totdat ik een beoordeling schreef. Juni 2023 reactie om kosteloos een nieuwe handdoek toe te sturen. 1 juli: zelf weer contact opgenomen met verzoek om reactie. Vandaag 15 juli helaas niets meer van de Fa. Walra vernomen.

Vertrouwde Kwaliteit

Ik heb lang geleden een Walra uitzet gekregen. Mijn moeder had geregeld dat er een consulente langskwam en mijn zus en ik mochten beiden een set uitzoeken. Jaren maar dan ook echt jaren met die set gedaan. 100+ keer gewassen en in de droger. Daarna nog als poetsdoek gebruikt. Ik weet dat het een Nederlands bedrijf is/ was? Ik hoop is want dat maakt het nog duurzamer! Liefst koop ik geen textiel van een ander merk.

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Mijn verzending werd snel en heel verzorgd verpakt geleverd. Walra levert altijd kwaliteit, heel tevreden.

Goed geholpen na een fout in een handdoek

Snel en netjes

Mooie kwaliteit handdoeken!

Zeer tevreden met Walra.

Toen we net getrouwd waren hebben we gekozen voor walra linnengoed..(in die tijd kwam er een vertegenwoordiger met een koffers vol aan de deur en zo kocht je wat je wilde hebben) Volgende maand zijn we 50 jaar getrouwd en nu zijn er wel wat dingen versleten en aan vervangingen toe. Vandaar tog weer Walra. Groeten Sjaak Deurloo.

Goede kwaliteit

Heel mooi en superkwaliteit!

Onlangs een dekbedovertrek en handdoeken van Walra gekocht. Ik heb ook al een jaar of drie de grote hammandoeken, waar ik veel plezier van heb op mijn vakanties. De producten van Walra zijn heel mooi en stijlvol en stralen hun goede kwaliteit echt uit.

Uitstekende kwaliteit, prijs vanwege opruiming prima !

Product netjes ingepakt en snel opgestuurd.

Heerlijk zachte handdoeken.

Heerlijk zachte handdoeken die supergoed afdrogen. Prachtige kleuren en prima kwaliteit.

perfect

ik had n verkeerd huisnummer opgegeven hierover contact gehad en dat werd meteen opgelost. de volgende dag werd mijn bestelling op t juiste adres afgeleverd.

SUPER geregeld en zo als altijd, top kwaliteit

Geweldig!

Perfect!

Snelle verzending, producten zoals afgebeeld & goede kwaliteit producten. Top!

snelle en goede levering van de artikelen

alles kwam snel en netjes ingepakt aan. Paste alleen niet door de brievenbus. artikelen zijn van goede kwaliteit

Geweldige kwaliteit

Super die producten van walra, of het nu handdoeken, hoeslakens of dekbedovertrekken zijn . Er gaat niets boven Walra!!!

Bestelling badhanddoeken

Beste, ik was heel blij met mijn bestelling van 4 Badhanddoeken bij Walra. Tevreden was ik met de snelle bezorging, maar wat schets mijn verbazing de week erop kon ik 3 badhanddoeken bestellen bij Albert Heijn voor bijna de helft van de door mij betaalde prijs bij Walra. Jammer dat ik dit moest constateren. En hoe kan dit?

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven