Het was prima ook de bezorging

Het was prima matriaal De bezorging ook

Heel tevreden, snelle levering!

Heel blij met mijn product! Mooie kwaliteit! Snelle service!

Op ons bed komt alleen maar Walra

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en mooie producten. Eerste bestelling was door DHL niet zo netjes behandeld waardoor de doos open was en ook de verpakking van de dekbedovertrekken. Echter snel, vriendelijk en correct opgelost door team Walra. Er kan altijd iets fout gaan, hoe het bedrijf het vervolgens oplost laat zien hoe klantvriendelijk men echt is en dat zit hier wel goed!

Tevreden

Bestelling snel in huis Niet goed geld terug Nee hoor prima allemaal.,

Snelle levering top kwaliteit

Heel tevreden over kwaliteit na eerste walra 30 jaar geleden nog steeds goed

prachtige handdoekken

snelle levering, netjes verpakt en mooie kwaliteit handdoeken, echt een aanrader. Ook goede aanbiedingen....top

Goede en snelle service

Heerlijk dekbedovertrek

Top merk

Heel erg tevreden ..kwaliteit is erg goed …

Lekker groot

Groot, mooi van kleur. Overal voor te gebruiken

Snelle levering, goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Kwaliteit voor de goede prijs

Prima kwaliteit prijs verhouding

Ik koop al neer dan 45 jaar mijn linnengoed bij Walra. En nog steeds super tevreden.

Prachtig collectie

Mooie kwaliteit, mooie kleuren. Prachtig in een woord

supersnelle levering!!

Prima, snel geleverd, merk al meer dan 40 jaar bekend bij mij. Tijden zijn veranderd, vroeger gespaard voor het uitzet, Walra consulente aan huis en zo zocht je je uitzet bij elkaar, er werd maandelijks iets toegezonden totdat je alles bij elkaar had. Nooit geen spijt van gehad.

Product voldoet niet aan de maat

Onderhoes besteld voor topper maar voldoet echt niet aan de maat! Keurig een andere toegestuurd gekregen en deze past net!! Ben benieuwd na wassen!! Helaas teleurgesteld

Super tevreden

Hele snelle levering goede kwaliteit en super vriendelijke medewerkers top

Snelle levering heerlijk dekbed overtrek

Eindelijk weer een heerlijk dekbed overtrek. Lekkere stof die koel op je huid voelt en niet super glad is (waardoor je t idee hebt dat je drkbed niet op zijn plek blijft liggen ). Alles blijft nu goed liggen en voelt lekker aan ook de badjas is heerlijk zacht

Goede kwaliteit en supervriendelijke service.

Dekbedovertrekken waren zoals beschreven en werden snel geleverd.

Snelle levering van een hammamdoek die van goeie kwaliteit is. Top service.

Prima kwaliteit!

Walra levert prachtige kwaliteit beddengoed. De dekbedden zijn van puur katoen en dat slaapt heerlijk!

Bestelling geplaatst voor handdoeken. Snel geleverd en top kwaliteit!

Ik ben blij met Walra,goede kwaliteit en snel geleverd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven