Rare firma

Mooie spullen maar een week later 10% korting meer, beetje raar dit

Producten zijn prima!

24 juni voor het eerst handdoeken e.a. ontvangen van WALRA. Ervaring van gebruik in de afgelopen week is goed. Dus wil bij bestellen en zie nu dat alle handdoeken met 20% korting te bestellen zijn. De order een week later plaatsen was voor mij gunstiger geweest. Gr

Uitstekende producten en prima levering; een 10!

Handdoeken zijn van uitstekende kwaliteit. Lekker groot en vooral zacht, fijn product.

Mooie handdoek, snelle levering

Erg blij met mijn Hammamhanddoek! En snel bezorgd.

Fijn materiaal

Bestellen ging goed en snel en het onderlakens ( voor waterbed) paste prima. Tot de volgende bestelling

Snel geleverd, fijne kwaliteit!

Dekbed overtrek besteld, snel geleverd, kleur komt precies overeen met afbeelding. Fijne kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Walra is goede kwaliteit beddengoed. Bestelling werd heel snel geleverd. Werd via mail goed op de hoogte gehouden.

Super kwaliteit ben er heel blij mee. En goede service

Fijne kwalitatieve handdoeken

Snelle levering, mooie stevige zware handdoeken. Kopen!

Mooie kwaliteit

Ben erg blij met mijn nieuwe handdoeken. Mooie kwaliteit en de kleur is ook precies wat ik verwachtte. Snel geleverd en keurig verpakt. Zeer tevreden.

Geweldige producten

Mijn moeder had die ervaring al, mijn dochters zijn ook al op de hoogte van de kwaliteit van Walra!

Hele goede service

Ondanks een productie fout kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd. Erg tevreden en goede kwaliteit.

Mooie handdoeken

Uniek design in topkwaliteit

Prachtige kleur beddengoed , stevig en toch zacht aanvoelend, behoud zijn kwaliteit na meervoudig wassen , herl tevreden!

Super service

Ik had dekbedovertrekken besteld en 2 dagen later waren ze afgeprijsd mail gestuurd en vrij snel binnen een dag een reactie dat het werd uitgezocht weer een dag later dat het verschil aan mij word overgemaakt

Snel, mooi en nette prijs

Gemakkelijk bestellen, duidelijke webshop. Binnen een dag thuis bezorgd. Kwaliteit van de Fouta ziet er netjes en degelijk uit.

Topservice, goed snel en zeer hartelijk

Fijne dekbedovertrekken gekocht voor een fijne prijs. Het ging even mis met de kleur, maar wat werd dat snel, goed en hartelijk opgepakt en opgelost. Mag ik ook 6 sterren geven?

Van bestelling tot ontvangst , top !

Duidelijke website, de hele route van assortiment,naar bestellen is zeer overzichtelijk,en supersnel geleverd

Mooi product

Snelle levering, netjes verpakt. Weinig plastic gebruikt. Heel fijn. Doek os heel mooi. Beter dan ik had verwacht.

Mooie kwaliteit

Snelle verzending en mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Super kwaliteit Hamamdoeken, problemen met DHL vriendelijke mevrouw van walra heeft mij goed geholpen en volgende dag waren de doeken bezorgd.

Prima kwaliteit, snelle leveting

Mooie kleuren en voelt zacht en toch stevig

Snel en correct bezorgd.

Snel en correct bezorgd.

Top hammandoeken besteld

Snelle levering en ook nog eens met korting

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven