Fantastische kwaliteit voor redelijke prijs

Heb voor ons zelf en al weg nee klopt naderen beddengoed en handdoeken gekocht . Heerlijk dikke handdoek , en bijna strijkvrij beddengoed . Top pridukten

Mooi product

Snelle levering. Dekbedhoes lekker zacht, ook na wassen.

Uitstekend webshop

Walra vind ik prima voor de kwaliteit producten en snelle levering en service makkelijk webshop. Mvg, Nieuw klant

Erg goed bevallen

Bestellen ging vlot en de levering ook

Dekbed is mooi, snel geleverd. Niks op aan te merken

Mooi product

Kwalitatief mooi product, de overtrekken zijn mooi recht en fijne stof

Snelle levering, product zoals omschreven. Super!

Heb mijn dekbedovertrek mogen ruilen omdat ik er iets anders van had verwacht. Perfecte persoonlijke service chapeau.

Klantvriendelijk

Zeer aardige medewerkster aan de telefoon. Een artikel wat in de aanbieding was , was niet op voorraad. Kreeg daarvoor een kortingscode

Mooie overtrek, snelle levering

Heel fijn dekbedovertrek

Mooie kleuren en kwaliteit

2 sets gekocht en heel blij mee. De uni kleuren zijn fris en mooi. Kwaliteit is wat ik van Walra gewend ben.

Snelle correcte levering

Tevreden met product en levering

Mooi én snel

Dank voor de snelle levering en voor het prachtige dekbedovertrek. Goede service, goede communicatie

Afwachtend op retour afhandeling

Kleur van het dekbed was niet naar verwachting. Direct retour gestuurd.. nog geen terugstorting gehad, zodra dit binnen is bestel ik waarschijnlijk een andere kleur. Mss is een ruil optie handig?

Wat ik er van verwacht

Al jaren bekend met walra, fijn dat je nu online kan bestellen en niet meer bij een thuis consulent

Fantastische customer service en mooie producten

Na de AH actie ben ik heel tevreden over de Walra handdoeken. Hierdoor heb ik een dekbedovertrek gekocht honey nog wat…… helaas zat er een witte streep doorheen. E-mail gestuurd en per omgaande een nieuwe gekregen met als opmerking dat ik de 1e kan geven aan een minder bedeelde op kringloop. Dat vind ik een super mooie gedachten en advies. Groetjes Diana

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen door de klantenservice met adequate oplossing. Nogmaals dank!

Bestelling netjes op tijd binnen

Alles compleet ontvangen

Mooie kwaliteit

Snelle bezorging, goede kwaliteit, mooi materiaal

Positief, zeer zeker een AANRADER!

De bestelling ging gemakkelijk. Super snel mijn spullen ontvangen. De kwaliteit is precies zoals de omschrijving is. Daar houd ik van TOP! Boven verwachting.

Fijne kwaliteit en snelle levering.

Na een snelle levering genieten wij nu van de fijne kwaliteit van het dekbed overtrek.

Alles oké

Walra is al bekend bij mij vanaf ongeveer 1970. De prijs is niet goedkoop maar de kwaliteit is 100 %.

Heb vroeger walra gehad. Nu ze met geregelde handdoeken kwamen vond ik dat een goed idee om ze te sparen via coop. Maar ik wilde na de spaaractie nog meer zodoende meer gekocht ook in andere kleuren en ook om kado te doen

Ervaring was alleen van vroeger met uitzet

Mooi kwaliteit

Mooie producten en snelle verzorgde levering

Tevreden,goede website en communicatie naar de klant!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven