Gewoon goed

Goede ervaring. Met alles.

De fijnste hand & theedoeken

Ik had van mijn ouders een set doeken gekregen, deze bevallen zo goed. Daarom een paar extra sets besteld. Vlotte levering en super netjes ingepakt. Onze dochter spaart voor haar uitzet, ik ga ook zeker bij jullie bestellen voor haar!

Ik ben geweldig geholpen. Ze nam de tijd om me te helpen, heel rustig. Ze dacht ook met me na. Ik krijg met mijn cadeau kaart geen gratis verzending. Dank zij haar heb ik terug gekregen. Heb het eerst zelf moeten betalen. Ik ben goed geholpen, ze bleef rustig en geduldig.

Koop hier al jaren onze dekbedden en dekbedhoezen badjassen enz Bevalt prima hoezen blijven mooi !!!

Wauw wat een mooie overtrek

Super snel geleverd. Heel bekend merk voor mij. 45 jaar geleden al mijn linnengoed gekocht ( tenminste mijn ouders voor mij). Nu een heel mooi dekbedovertrek gekocht. Jammer dat ik nu al voldoende overtrekken heb, zodat ik er niet nog meer hoef te bestellen. Dus misschien ben ik nu een prijswinnaar en kan ik weer wat bestellen. Maar voor nu bedankt voor de mooie kwaliteit overtrek

Goede ervaring

Superkwaliteit

Fijne handdoeken, juiste dikte en mooie kleuren.

Snelle verzending, hele fijne zachte handdoeken.

Goed ervaren

Goed ervaren

Walra heeft snel geleverd en het beddengoed is van uitstekende kwaliteit!

Prima kwaliteit, snelle en correcte levering.

Prima kwaliteit, snelle en correcte levering.

Snelle service prima producten van goede kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Goede ervaring met product, wel de classic variant...en supersnelle levering

Super bestellen en binnen 2 dagen in huis. 2 mooie hammamdoeken

Heel goed, alleen wel raar te constateren dat je nu bij de Albert Heijn 2+1 gratis handdoeken van Walra kunt kopen en dit voor de prijs van 1 handdoek bij juliie. Dat maakt dat ik mij wat opgelicht voel ju, dit had mij heel veel geld gescheeld. Zie de reclamefolder van Albert Heijn.

Top..zondag avond besteld maandag morgen in his

Mooie producten

Mooie handdoeken voor een mooie prijs, na 30 jaar mijn oude handdoeken van Walra maar eens vervangen.

Alles prima geregeld , geen aan of opmerkingen. In een woord perfect !

PERFECT !!

Heerlijk koel, en de kleur is fantastisch

Allereerst mijn complimenten over de zeer snelle levering. De jeans blauwe kleur was precies zoals ik hoopte, stond echt super mooi bij mijn okergele muur. Ook was het overtrek heerlijk koel bij temperaturen van hoger dan 30 graden Eerder had ik het okergele overtrek al gekocht en op die kleur was ik ook direct verliefd,

Goede kwaliteit handdoeken

Is prima verlopen

Heel blij mee!!

Mooie uitstraling , topkwaliteit en heerlijk om op en onder te liggen.

Snelle levering en SUPER kwaliteit en SUPER mooi

Gewoon goed.

Bestelling gedaan en netjes op tijd bezorgd.

Topkwaliteit

Parklaan 81