Alles prima verlopen.

Nadat ik mijn keuze had gemaakt is alles prima verlopen. Niets op aan te merken.

Teleurstelling, maar toch blij uiteindelijk

Ik was een beetje teleurgesteld over de kleur van het dekbedovertrek, ik verwachtte wit, maar het blijkt meer roomkleurig te zijn Intussen ligt ze op mijn bed, en ben ik er toch blij mee ☺️ Was niet duidelijk op de foto…

Walra……er is voor mij geen betere!

Mijn oma en mijn moeder kochten al hun linnengoed bij Walra. “Kind, zei mijn moeder, toen ik voor mijn uitzet spaarde. Er zijn twee dingen waar je niet op moet besparen. Witgoed en linnengoed”. Ze had gelijk. Wat ik van Walra heb is goed van kwaliteit, mooi om naar te kijken. Zacht zijn om te voelen. Voor mij nooit anders dan Walra. Ingrid Kamp

Prachtige kwaliteit

Echt n aanrader deze handdoeken. Zachte stof, opvallend , niet te vergelijken met andere als bijvoorbeeld Hema. Ik ga weer terug naar Walra..

Superfijne handdoeken

Omdat mijn oude handdoeken aan vervanging toe waren, gekozen voor de degelijke kwaliteit van de Walra handdoeken. Heerlijk zacht!

Zeer goed met een kleine min punt.

Bestelling via de website ging soepel. Verzending is snel(mits er voorraad is) Producten goed netjes verpakt ontvangen. Producten allemaal voorzien met voorschriften (hoe te gebruiken). 1 nadeel, doordat de stoffige producten allemaal zeer netjes zijn verpakt in plastic zakjes. Kan je niet zien of er mankementen aan zitten. Er was 1 handdoek waar stiknaden van los waren. We hadden zelf geen zin om een hele procedure op te starten. Ik ben ervan overtuigd dat het geruild kon worden. We zullen zeker weer producten bestellen bij dit bedrijf. Kwaliteit door onze ervaring goed en top. Heerlijke handdoeken en thee doeken.

Fijne dekbedovertrekken.

Het zijn mooie dekbedovertrekken alleen is bij de ene de kleuren wat vager dan de andere, dat is wel jammer als je ze allebei op het bed hebt liggen.

Heerlijke handdoeken en snelle verzending

We hebben heerlijke nieuwe handdoeken besteld, soft cotton van Walra. Ze bevallen erg goed, zacht en dik. De.verzending was snel en goed te volgen via track and trace. Klein puntje: alles was apart verpakt in plastic. Dat zou duurzamer kunnen.

uitstekend

snelle en correcte bezorging, prachtige handdoeken.

Super snelle levering

Super snelle levering en producten zoals verwacht!

Prachtige kwaliteit.

Heel blij met het dekbedovertrek. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Mooie handdoeken, zoals verwacht

Netjes volgens afspraak geleverd. Mooie handdoeken

Ik ben tevreden

Ik bestelde handdoek en washandje en ben tevreden over het product

mooie zachte handdoeken

Mooie handdoeken, ook lekker zacht, alleen de kleur in het echt was iets anders dan op de foto. Maar even goed wel mooi !

gewoon goed

Kwaliteit van alle textiel is geweldig en levertijd is vaak de volgende dag. ( mits op voorraad )

Geen klachten

Goede kwaliteit en uitstekende service

Goede kwaliteit en uitstekende service

Fijne handdoeken voor een goede prijs, snelle levering.

De Walra handdoeken bestel ik al jaren. Kleuren blijven mooi.

Heerlijke handdoeken

Eindelijk mijn handdoeken binnen dank zij de goede service van Walra. Nogmaals dank.

Erg goed

Goede en mooie kwaliteit!!

Beetje teleustellend

Handdoeken hebben afgegeven in de was

Top geregeld en mooie spullen!

Elke keer goed en top geregeld en mooie spullen!

snelle levering bestelling

De bestelling was snel binnen en keurig verpakt

Snelle levering en kwaliteit handdoeken top

Alles prima

Zeer vlot gegaan alles oke.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven