Top kwaliteit en snelle service!

Super fijne lakens, kwaliteit zoals ik gewend ben van Walra!

Keurig geholpen bij een vekeerde levering. Zeer vriendelijk dame aan de telefoon. Product een mooie en goede kwaliteit.

Uitstekende dienstverlening

Alles op tijd geleverd en bij bestellen kreeg ik automatisch korting door eerdere bestelling. Prima. Bovendien is het een goed merk en zijn het goede producten.

Gewoon goede ervaring over-all.

Een ontzettend aardige, meedenkende medewerker aan de telefoon, die oplossend handelde!

Mooie kwaliteit en gode prijs/kwaliteit verhouding. Dit keer niet zo goed verpakt. Erg gekreukt. Ben ik niet van Walra gewend.

Uitermate goed

Snel goed netjes binnen 24 uur Subliem

Kan niet beter

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd!

Blijft mooi

Fijne kwaliteit dekbedovertrekken, koop deze al jaren! Blijven mooi ook na een aantal keer wassen.

Heerlijke stof

Lekkere zomerse stof om onder te slapen, met mooie afwerking en leuke print!

Goede kwaliteit

Zo fijn dat ze een maat badhanddoek hebben van 60x110

Altijd goed

Heb al jaren beddengoed van Walra. Blijft mooi

Ik ben zeer tevreden.

Mijn ervaring is heel positief. Ik werd heel snel geholpen, dus niet eindeloos in de wacht gezet! Daarnaast werd mijn klacht ook serieus genomen en is er snel een oplossing voor gevonden. Dus ik ben. Zeer tevreden hierover. Met hartelijke groeten, Tineke Berkhout.

Kleur komt niet overeen met foto

Prima dekbed alleen de kleur is veel lichter dan op de foto.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Veel keuze en goede kwaliteit, tevens super snelle levering en goed verpakt.

Zie onder

Mijn ervaring met jullie kwaliteit en service is heel positief

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, dit keer een nieuwe dekbedhoes en matrashoes. Snelle levering, nette mails.

Heerlijk slapen onder deze zachte hoes

Een mooie print en super materiaal !!!! Erg blij mee !!!

Fijn te hebben ontdekt

Mooie uitstraling van goede kwaliteit

Paar foutjes

Op zich altijd tevreden, maar laatste dekbedovertrek zitten paar dunne plekjes in. Lijken zwarte streepjes. Jammer, maar was miwschien daarom zo.goedkoop

Uitermate tevreden

Walra? Die doen gewoon wat ze beloven, ook nog na een jaar! Geen gedoe, geen poespas, alleen maar topservice. Uitpluizen van administratie en samen de oplossing vinden. Zeer vriendelijk en begrip vol geholpen! Heel erg bedankt.

zeer mooi dekbedo ertrek

Dit dekbedovertrek was in de aanbieding en eigenlijk verwacht je er dan ie dan een overtrek krijgt waar iets mis mee is. Niets is minder waar, prachtig van kleur en materiaal. Bedankt Walra.

Mooi overtrek

Mooi fris overtrek Mooie kleur fijne stof

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven