Goede kwaliteit

Goed , snel, duidelijk gecommuniceerd, fijn overtrek

Zeer goede kwaliteit

Snel geleverd en goed materiaal

Netjes op tijd geleverd

Super goed materiaal zoals ik gewend was van vroeger. Ook telefonisch zeer netjes geholpen. Een echte aanrader

Altijd goed en goede kwaliteit

Heb alleen maar positieve ervaring. Kwaliteit is zeer goed en als er iets niet oké is wordt het netjes afgehandeld. Het enige wat ik jammer vind dat ik deze zomer geen dons dekbed in de te bestellen lijst kon vinden.

Mijn bestelling vlot ontvangen. Er misten 2 kussenslopen. Dit is na mailcontact snel en goed opgelost. Super!

Goede kwaliteit en perfecte service

Inmiddels meerder bestellingen geplaatst. Handdoeken, beddengoed, keukenlinnen. Goede kwaliteit voor goede prijs. Zeker door de regelmatige acties.

super

Alles was ik ontvangen heb is van super kwaliteit en werkt voortreffelijk.

topkwaliteit

top

Superservice!

Had de verkeerde maat besteld èn al uitgepakt en gewassen. Kreeg toch kortingsbon van 20% van het Walra serviceteam. Dat hadden ze feitelijk niet hoeven doen, want eigen fout. Wèl direct juiste maatvoering met code besteld. Toppers!

Goede service en aandacht voor de klant. Ik voelde me serieus genomen en werd zeer prettig geholpen.

goede service en snel opgelost

jammer genoeg waren er 3 van de 6 badhandoeken de naden los gegaan. de mail werd snel en keurig beantwoord, na het toezenden van de foto werd het probleem snel opgelost. alle lof hier voor. met vriendelijke groet, wim zeemering

Goed zoals verwacht

Goede producten.

Hoeslaken caravan

Geweldige klantenservice van Walra. Had een probleempje met het hoeslaken. Foto's gestuurd en ik kreeg gelijk een nieuw hoeslaken toegestuurd. Super service

Goeie kennismaking met WALRA is mijn bestelling geweest.

De bestelling van mij (een dekbedovertrek en een hoeslaken) was keurig verpakt afgeleverd. De kwaliteit van het katoen lijkt mij goed te zijn. Ik slaap er heerlijk tussen, het voelt aangenaam tussen uw bedtextiel. Top.

kwaliteit niet inverhouding prijs

Knudde

Klantvriendelijk en behulpzaam

Goede materialen en daarnaast prettig contact gehad n.a.v. een vraag. Vlotte verzending.

Ik ken Walra al heel lang.

Beddengoed vind ik heel fijn maar 3 jaar geleden handdoeken en washandjes gekocht en die zijn nu al versleten, dat vind ik toch te snel. Het was een hele investering.

Prima handoeken

Super goede site

Walra levert zeer snel. Alles is van heel goede kwaliteit. En er is genoeg keuze!

Helaas kapotte producten geleverd !

Levering prima. Verpakking ook ok. Maar op de gestikte band op Dekbedovertrek Timeless Chic Zand en op de kussen sloop zitten grove fouten in het stiksel aan de band. Er hing een stuk los en er waren stukjes dubbel gestikt met nog rare losse rafels eraan. Gelukkig heeft mijn man het zo goed en zo kwaad redelijk netjes kunnen herstellen. Maar ik vindt het echt absurd dat een product wat zo duur is zo`n slechte afwerking heeft. De kwaliteitscontrole laat zeker te wensen over. Update, na deze review een nette korting gekregen, het nieuwe product voldoet wel aan de eisen, de score dan ook aangepast.

Slechte kwaliteit

Hoeslaken gekocht wat na één keer gebruiken als is gaan pluizen/pillen.

Snelle levering en goed product

Makkelijk bestelproces en levering verliep volgens plan. Verpakkingsmateriaal was goed en passend. Product (hoeslaken) is van goede kwaliteit en lekker zacht. Blij mee!

Snelle service geweldige kwaliteit!

Kwaliteit & Service

Zeer fijn bedrijf die openstaat voor feedback en oplossingen zoeken, mooie producten en kwaliteit

Geweldig!!!!

De manier waarop Walra mijn klacht heeft opgelost is in een woord geweldig!!!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven