Snel geleverd, ik slaap weer heerlijk onder ons nieuwe dekbed!

Mooi spul en snelle levering

De dekbedovertrekken zijn erg mooi, de kleur is zoals op de afbeelding op de website en de kwaliteit van de stof is hartstikke goed. Snel in huis dus dat is helemaal top!

Zeer goed alleen DHL NIET zeer slecht

Ik hoop dat DHL wel de volgende keer bij mij aan de deur belt en niet blijven staan en zo door rijden net als of wij niet thuis zijn dat vind ik minder Over de product van Walraven zeer tevreden

S u p e r! Zoals altijd en zoals het vroeger al was!

Gewoon goed

Goed materiaal

Prettige stevige katoen mooie kleur en prina levering.

Te krappe splittopper!!!

De stof voelt prettig aan maar de hoes past niet veelste krap, deze mogen sws wel een 3 tot 5 cm ruimer zijn. Aan de lange kanten van de topper schiet de hoes omhoog en komt overal de molton eruit. En als je erop ligt natuurlijk. Vind ik zo slordig. Mvg S. Willlens

Goede kwa6

Snelle levering.

Mooie kwaliteit, blijft ook mooi na het wassen en de droger. Snelle levering

Perfecto

Perfecto

X

Zacht , maar toch van katoen

Prima producht, welwat kreukerig

Ben erg tevreden nette levering goed product

'Ouderwets goed'!

Walra ken ik van vroeger, mijn zusje was jong verloofd en had haar hele uitzet van Walra. Daar doe je echt heel lang mee, een goede investering dus. Mijn man wilde onlangs graag een betere kwaliteit handdoek dan die we nu hebben en hij stelde Walra voor. Je denkt dan al gauw, het zal wel oubollig zijn, maar dat is absoluut niet waar. Mooie kleuren en nog steeds een zeer goede kwaliteit. 'Ouderwets goed' dus!

Walra. prima service

prettig online winkelen , snelle levering , mooie product

Gewoon uitstekend.

Goede kwaliteit. Was een klein foutje aan hoeslaken. Prima opgelost, prettig contact. Goede service.

Zeer goede kwaliteit

Fijne handdoeken en washanden. Heerlijk zacht en niet te dik, dus er kan lekker veel in de wasmachine.

Heel mooi en goed materiaal

Walra blijft heel mooi vroeger spaarde onze moeder voor ons al een walra uitzet.

Prima kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit, snelle levering

Snel en mooi

Snel en mooi

Goed oplossend en vriendelijk!

Goed oplossend, denk met je mee en erg vriendelijk. Top service!

Het is het niet de stof die ik graag wou, vergeleken bij mij eerder gekochte walra dekbedovertrek

Ja jammer van de stof is niet degene die ik dacht dat ik zou krijgen.. terwijl mijn eerder aangeschafte set van walra ook vintage cotton is maar een andere kleur.. en het aller stomste van mijzelf de verkeerde maat besteld

Keurig verpakt en snel

Zie boven

Super service

Het hoeslaken wat ik besteld had was erg vies. Na één mailtje werd het meteen netjes opgelost! SUPER!

Super kwaliteit

Super kwaliteit handdoeken al jaren lang. Snelle service

Duidelijke website, snelle levering. Mooie kwaliteit handdoeken Ook het dekbedovertrek is zacht en soepel

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven