Super !!

Het is super kwaliteit

redelijk/goed

Handdoeken zijn mooi maar er is 1 gastendoek stuk.

Mooie kwaliteit

Ik had een dekbedovertrek (vintage green), hoeslaken en molton besteld. Het pakket werd snel geleverd. De kwaliteit ziet er mooi uit en voelt goed aan, ook na een wasbeurt. Ben er heel tevreden mee.

Hele mooie handdoeken, lekker dik. Snelle levering, helemaal top!

Goede kwaliteit en prachtig afgewerkt! Snelle levering

Als tip wil ik graag het volgende meegeven: aan de binnenkant van de kussenslopen zit een merkje ingenaaid (best groot en stevig) dit is hinderlijk bij het strijken en wellicht ook bij het slapen. (Ik gebruik de hoezen in mijn bed and breakfast) Dus niet handig. De merkjes aan de buitenkant zijn geen probleem. Het is maar een kleinigheid maar het zou mij helpen wanneer de merkjes er van binnen niet in zouden zitten. Verder ben ik heel blij met jullie beddengoed :-)

Snelle verzending, goed product en goede service!

Mooi dekbedovertrek besteld, prachtig stofje, kleur was helaas niet helemaal naar verwachting. Probleemloos gratis retour kunnen zenden.

Top service!!!

Ik had een klacht over een van de dekbedovertrekken die ik net had gekocht en was er helaas niet echt tevreden mee. Ik ontving binnen 10 min een reactie met een oplossing. Ik kreeg een nieuw bekbedovertrek zonder dat ik mijn huidige moest terug sturen! Nog nooit z'n goede service gehad! 5 star rating!

Prima.

Kwaliteit/prijs prima. Heerlijk beddengoed, ligt lekker.

Goede service en goede kwaliteit

Niks dan lof voor deze webshop. Heel mooie producten van uitstekende kwaliteit. Ik zou geen andere katoenen artikelen meer moeten hebben.

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. Prijs-kwaliteit zijn de producten top en ze gaan lang mee. Levering kregen we al de dag nadien en alles was heel proper verpakt. Ik zou deze webshop zeker aanraden!

Super fijne handdoeken

Mooie handdoeken heel zacht super kwaliteit

Prima! Vlotte en goede levering

Bestelling is goed en vlot geleverd. Mooie kwaliteit handdoeken.

Gewoon goed.

Goede service.

Goed geholpen.

Zeer tevreden met het mooie kwaliteit dekbedovertrek

!

Ik had dekbedovertrekken besteld maar in de verkeerde maat. Het retourneren was zeer makkelijk en eenvoudig te regelen.

mooie quality

snel geleverd en goed prijs/ kwaliteit

Het was allemaal perfect.

Bezorging keurig op tijd. Ooit heb ik mijn uitzet bij elkaar gespaard bij Walra. Omstreeks 1967. Iedere maand een pakket. Prima kwaliteit.

Er klopte iets niet. Maar dit werd super snel en kosteloos opgelost.

Kwaliteit

Gewoon goede kwaliteit en daarnaast snelle levering.

Super kwaliteit

Super kwaliteit voor een hele fijne prijs

Prachtige handdoeken snelle levering

Prima prachtige handdoeken

Fijne webshop

Via de spaaractie van een supermarkt kwam ik in aanraking met Walra. Nog niet eerder heb ik zulke lekkere zachte en dikke handdoeken gehad. Voor het eerst online bij Walra besteld om mijn set aan te vullen. Een hele fijne welkomstkorting en een snelle verzending verder en mijn kast kigt vol met heerlijke handdoeken in mooie kleurtjes.

Prima kwaliteit voor redelijke prijs.....

Zie voorgaande kwalificatie!

Parklaan 81