Er is geleverd en bezorgd, zoals is beloofd. Dus prima service.

Zie boven.

Alles goed

De levering was super snel en het product is zoals je van Walra mag verwachten, topkwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles helemaal naar wens

Top geregeld, bestellen ging soepel. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De levertijd was erg vlot en ook leuke persoonlijke boodschap op de pakbon!

Goede kwaliteit

Ik gebruik Walra badlakens zeer intensief. Na 20 jaar zijn er nog enkele die niet versleten zijn. Ik vervang ze natuurlijk weer met Walra. Sinds kort gebruik ik ook hoeslakens van dut merk, tot volle tevredenheid.

Zeer goede kwaliteit

Ik ken Walra al vanaf mijn jeugd heb toen mijn hele uitzet van Walra gehad

Prachtige producten

Mooie site , goede producten ,

Perfecte pasvorm en snel bezorgd

Wij bestelden de molton hoeslaken en jersey stretch hoeslakens van 220 lang. Ik was altijd eerst het beddegoed voor ik het gebruik. Alles kwam in prima staat uit de droger. De pasvorm moet ik nog ontdekken bij de eerstvolgende verschoning van het bed. Tot zover ziet het er goed uit.

Geweldig product

Goede service prachtige spullen

Ben zeer te vrede

Is gewoon gedoe kwaliteit

Mooie handdoeken

Snel en netjes verzonden

Geen enkel probleem ondervonden bij het bestellen van een dekbedovertrek

Besteld en de volgende dag geleverd

Ik ven erg blij met mijn dekbedovertrekken. Kleuren zijn zo als op de foto, stof ligt lekker

Blij met mijn nieuwe dekbedhoes!

Altijd weer een feestje om een nieuw pakketje uit te pakken. Ditmaal de effen vintage hoezen voor op het bed. Het enige minpuntje is, volgens mij dan, dat er 2 kussenslopen bij geleverd worden. Als Walra zich echt zou willen onderscheiden lever er dan 4 bij. Ik wissel graag na enkele dagen van hoes en deze zijn als eerst dun en versleten. Met 4 is dit probleem opgelost. Of de mogelijkheid om deze los te bestellen, bijpassend bij de dekbedhoezen. Mvg, A. Keulen

Goede snelle levering met prachtige kwaliteit van de stof!

Snelle goede levering met prachtige kwaliteit van de stof! Heerlijk nu dat de iets zachtere nachten beginnen

Erg goed

Snelle levering en makkelijk betalen via Klarna. Prachtig dekbedovertrek.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Walra heeft uiteraard al jarenlang zijn naam hoog te houden en dat mag ook want ze leveren nog steeds top kwaliteit producten.

Uitstekende service en snelle levering

Mooi site en bestelling is snel geleverd van top kwaliteit

Super kwaliteit , en heerlijk zachte stof , ook al heb je het gewassen , het blijft super zacht , je gaat met een heerlijk gevoel het bed in , ik zal het iedereen aanraden om Walra bedden goed te Kopen , ik wil niks anders meer , ik blijf het bij Walra bedden goed houden. Complimenten voor het Walra bedrijf.

Kwaliteit en snelle levering

De prima kwaliteit staat voorop bij Walra. Die ervaring heb ik inmiddels gedaan. Snelle levering vind ik heel prettig.

Snelle reactie

Ik kocht 2 dekbedovertrekken die ik uitpakte en in de kast legde. Pas toen ik de overtrekken enkele dagen later wilde wassen én gaan gebruiken kwam ik erachter dat er bij een overtrek een sloop miste. Walra heeft dat uitstekend opgelost.

Alleen maar positief

Snelle levering en super kwaliteit

Bij Walra kun je altijd verzekerd zijn van prima kwaliteit. Goede katoen, nette afwerking van het materiaal. Bovendien netjes en snel geleverd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven