Super Snel geleverd

Nogmaals besteld...supersnel binnen.kwaliteit is top..

Geweldige snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, hele snelle levering

Super snelle levering en mooie kortingen!

Heel tevreden met mijn 3 aankopen. Heerlijk zachte dekbedovertrekken.

Goede kwaliteit en service

Uitstekende klantenservice

Pakketdienst was pakket kwijt. Walra heeft heel goed meegedacht en gewerkt aan een oplossing (2de nazending). Handdoeken uiteindelijk op tijd gekregen. Zeer betrokken, bedankt. En prima handdoeken trouwens.

Erg fijn en mooi vintage-ogend dekbed.

Snelle berzending en goede kwaliteit. Voegt veel sfeer toe aan de slaapkamer.

Snelle levering en voldoet aan verwachting.

Duidelijke website en bestelproces, snelle verzending en geweldige dekbedovertrekken. Ik wil geen andere meer!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Netjes

Mijn bestelling kwam heel snel en netjes verpakt aan!

Super leveringen..! En top kwaliteit!

Ben erg blij met mijn nieuwe handoeken. !! Super kwaliteit en een mooie kleur..(cognac)

Mooie site, snelle levering

Heb al meerdere dekbedovertrekken van Walra en deze blijven erg mooi.

Beste kwaliteit handdoeken & hoeslakens

Wij hebben al jaren lang walra handdoeken & hoeslakens wij willen geen ander merk meer walra gaat jaren mee de kwaliteit is top!

goede klantenservice

Aan 1 van onze handdoeken bleek een productiefout te zijn. Deze handdoek is meteen omgewisseld nadat we dit hadden laten weten via mail aan de klantendienst. prima dus. De handdoeken zijn ook superzacht en mooi van kleur.

Top geregeld

Bestelling vlot geregeld en aflevering ook. Dekbed slaapt heerlijk.

Was snel geleverd Alleen jammer dat de vervoerder het pakket niet in de opbergkist had gedaan maar buiten op de bank gezet had onder het afdak waar het nat geregend was

Heerlijk

Mooie overtrekken in een prachtige okerkleur, slaapt heerlijk en supersnel bezorgd!

Direct geleverd

Het product werd de volgende dag geleverd volgens de omschrijving.

Snel duidelijk en goed product!

Top bezorgd, volgende dag al.

Walra is top, dekbedovertrek besteld. Goede kwaliteit, lig je heerlijk onder.

Een kwaliteit die ik heb gekregen waar ik op zoek naar was.

Een mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit en omdat ik voor wit had gekozen heeft het stofje een kreukel effect waardoor het een stoere look heeft( baby ledikantje)

Supergoed!

Materiaal afwerking bezorging prima!

Helemaal top

Heel blij met het dekbedovertrek. Het ziet er heel mooi uit en is lekker zacht

Blij dat ik de website van Walra heb ontdekt !!!

Vanwege slijtage waren wij dringend aan nieuwe dekbedovertrekken toe. De kleur & stofsamenstelling die ik in mijn hoofd had, was zo gevonden. De bestelling plaatsen was zo gedaan. En de bezorging was in no-time volbracht. Super!!!!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven