Super service en prima kwaliteit

Heerlijke kwaliteit dekbedovertrek snelle levering en ziet eruit zoals omschreven ☺️

Prachtige mooie dikke handdoeken

Een mooie prijs gewonnen daar heb ik deze prachtige handdoeken van gekocht Nog met de helft korting echt een aanraderdit merk Ik kan het iedereeen aanradenen hele mooie kleuren

Bestelling geplaatst betaald en de dag er opgeleverd en een prachtig mooi van dikke kwaliteit dekbedovertrek.

Mooie dekbedhoes

De dekbedhoes is lekker lang en van goede kwaliteit. Recht van stuk zodat hij ook goed te strijken is.

Heel mooi

Zoals op de foto, hele mooie kwaliteit.

Super kwaliteit!

Zowel badlakens als beddengoed zijn heerlijk te gebruiken. De baddoeken drogen goed, en geven een luxe uitstraling. Voor het beddengoed geldt ook hele fijne kwaliteit van stoffen en blijven ook mooi na het wassen!

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Prachtig mooi dekbedovertrek! Besteld en de volgende dag al in huis! Mijn zoon is blij!

aangenaam verrast!

ik was al langere tijd op zoek naar een mooie hamam-/foutadoek, maar vond er geen. Toevallig had ik in de sauna een mooie gezien en stiekem kon ik het merk lezen: WALRA !!!! mijn keuze was snel gemaakt en heb er mij onmiddellijk een stel van aangeschaft! ben super content!

Uitstekend personeel

Een duidelijk uitleg en zeer vriendelijk.

Perfecte service, fijn beddengoed en snelle verzending

Heerlijk zacht beddengoed voor een goede prijs. Ik heb de vintage collectie in de zandkleur besteld. Staat erg mooi bij mijn donkergrijze boxspring. Dit beddengoed heeft een extra grote insteekflap aan de achterkant, wat ik erg prettig vind. Het dekbed blijft hierdoor perfect zitten tijdens het slapen. De stof heeft een hele mooie uitstraling en geeft je slaapkamer-look meteen upgrade! Aangezien ik na het plaatsen van mijn bestelling geen bevestigingsmail had ontvangen, heb ik ook nog even contact gehad met de klantenservice of de bestelling goed was doorgekomen. Hier werd ik direct te woord gestaan, geen wachttijd, en ontzettend vriendelijk geholpen. De volgende dag was mijn bestelling al in huis!

Prima ervaring

Super snel geleverd, uitstekende kwaliteit, wist ik ook nog van vroeger !

Prima washandjes

Maar dan wordt er gezegd ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal oké en op de labels staat dat dat zoveel water en zoveel stroom heeft bespaard en dan wordt het bezorgd in een doos in een doos en aan de washandjes hangen per 2 stuks 2 labels en touwtje dat is dan weer niet zo milieuvriendelijk en ook zit er in de tweede doos een stuk plastic om beschadiging van de washandjes tegen te gaan raar

Mooie materialen

Geweldig.

Mooie pasvorm,prachtige kleur. Echt kwaliteit. Ben er echt blij mee.

product en levering perfect

product en levering perfect

Mooie kwaliteit

Kleur is zoals op de foto, mooie structuur in het dekbed dit is ook zichtbaar. Ik ben er heel blij mee!

Kwaliteit Top Levering Top Echt zo tevreden

Heerlijk zacht Goede maat Kwaliteit en prijsverhouding goed Altijd tevreden Mooie stoffen

Goed kwaliteit

Ik heb sterk en goed kwaliteit handukje van walra .ik ben blijn mee. Veel succes juliie allemaal. Grotijes. Mv.M.A.Rodrigues

Was echt goed!!!

Kan geen slechte dingen vinden....

Prima kwaliteit

Snelle levering, en super kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Heb al jarenlange ervaring met Walra producten en ben dik tevreden. Ook het online bestellen gaat prima

50 jaar geleden kennis gemaakt met de producten van Walra. Nog steeds erg tevreden.

Zeer goed en goede kwaliteit.

Levertijd goed en de producten zijn ook van heel goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en ook mooi om te zien In een woord super

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven