100%katoen slaapt geweldig zacht en warm maar niet te ,dus in 1zin geweldig de molton en hoes ook 100%katoen super kwaliteiten alleen zou ik graag toch voor mijn besnaar 200/210 een maat willen nu is hij net te krap en moet ik hem erg uittrekken zodat hij toch past jullie hebben nog geen maar alleen 200/180 dit zou ik graag iets groter willen 200/200 is dan beter

mooi

luke en makkelojke site, goede kwaliteit wel vertraging bij levering

Ik heb hele goede ervaringen met Walra

Al jaren heb ik dekbedovertrekken en handdoeken van Walra die ik gebruik. De kwaliteit blijft uitstekend.

klasse

zeer snelle verzending

Mijn ervaring is goed met Walra

Het contact met Walra was goed. Wat ik heb gevraagd werd goed uit gelegd.

Dekbedovertrek erg mooi en passend

Handdoeken en washandjes heerlijk in gebruik.

Kwaltiteitsproducten en goede service

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb handdoeken en beddengoed aangeschaft en doe voelen als enorme luxe. Nadat een pakket neit was aangekomen werd een nieuwe verzonden die ik de volgende dag al meteen ontving. Zeer goede service!

perfect

snelle levering, goede kwaliteit

Nadat de sale voorbij was, en ik een aanbieding zag bij bol.Com van walra, maar niet op de site zelf kreeg ik een kortingscode van walra. Gelijk een bestelling gedaan, en ben erg tevreden

Prachtige kwaliteit, snelle service en prima prijs/kwaliteit verhouding

We ontvingen heerlijke dikke en zachte handdoeken in een mooie kleur. We gingen vooral voor de prijs maar de kwaliteit was echt ver boven verwachting. Daarnaast kregen we nog een prachtig kado op de koop toe. Top Walra !!

Mooie kwaliteit

Voldoet aan de verwachting. Mooie kwaliteit tegen goede prijs. (Heb met 50% korting gekocht)

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en op tijd geleverd!

Goed en snel

Veel keuze, mMakkelijk bestellen, snelle levering en prachtig beddegoed

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering en mooi stevig katoen

mooie handdoeken

Mooie handdoeken

Snelle en correcte afhandeling

Prima handdoeken voor een mooi actie prijsje

Online was mijn dekbedovertrek niet op voorraad en kreeg netjes bericht zodra het weer te bestellen was. Besteld en daarna snel geleverd. Kleur is zoals verwacht, materiaal (seersucker) mooi maar voelt wat stug, maar andere kant is glad en zacht. Slaapt heerlijk. Geen topkwaliteit, verschillende naden zijn scheef gestikt, maar ja, zie ik niet als ik slaap. Toch heel tevreden.

Een prima service,

Had wat vragen aan de klantenservice,binnen zeer korte tijd werd ik op een fijne manier geholpen! De producten zijn van hoge kwaliteit en een snelle bezorging. Met vriendelijke groet, Sanna Talens

Walra onwaardig

Badjas was een S/M maar was veel te groot. Mouwen veel te lang en ook de lengte!

Goeie service goede kwaliteit snelle levering

Een genot om de handdoeken uit tepakken

Het bestellen is leuk, de aflevering de volgende dag nog leuker. Heerlijk zachte handdoeken en prachtige gastenhanddoekjes.

Geweldige producten!

3 dekbedovertrekken besteld, super kwaliteit en slaapt heerlijk!

Goede levering en mooie hoeslaken en badjas top

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven