De kleuren kwamen helaas niet geheel overeen met de website. Antraciet leek meer op een bruinachtige kleur. De gastendoekjes met een klein stukje tekst vind ik erg leuk! De handdoeken voelen als goede kwaliteit aan.

Heel goede producten

Snelle levering en zeer goede producten, goed afgewerkt, fijn in onderhoud.

Aankoop twee badjassen

Na overleg zijn de badjassen retour gestuurd naar Walra. Jassen zijn van dusdanige zware kwaliteit dat dit het draagcomfort nadelig beïnvloed. badstof is erg los waardoor snel lussen ontstaan. Jassen zijn een keer gewassen om de jassen te ontdoen van productiegeurtjes.

Fijn!

Chatbox antwoordt vriendelijk & correct. Snelle levering!

Er was een misverstand bij het verzenden na contact direct opgelost. Mooie kwaliteit hoeslakens

Goede kwaliteit , zeer goede service . Goed verpakt. Top en tot de volgende keer

Snelle nette Levering

Nette dozen goed verpakt met pakbon . Snelle levering.

Toppie

Nog net zo als 50 jaar geleden.

Ik mistte Walra. Vond het terug op internet. Lekker zacht en dikke handdoeken. Mijn vorige doeken heb ik meer dan 40 jaar gebruikt. Toen was bruin en beige met een bloempatroon in de mode.

Alles volgens bestelling.

Alles prima.

Goede service en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit handdoeken

Super kwaliteit!

Weer handdoeken besteld, ging allemaal voorspoedig, geen verzendkosten. Kwaliteit is heel goed, misschien wat duurder maar is het waard. 44 jaar geleden mijn eerste volledige linnen uitzet bij Walra gekocht.

Zeer tevreden over de bestelling en retour afwerking en zeker over de snelle terugbetaling

Heel fijn

Is nog mooier als toen ik het op decaliter zag ..en de volgende dag in huis

Walra handdoeken in 1 zin geweldig!

Snelle levering en zeer tevreden met mijn nieuwe Walra handdoeken

Kwaliteit en service

Al eerder had ik badhanddoeken via een spaaractie gekocht en dat beviel zo goed dat ik ook handdoeken, washandjes en gastendoekjes gekocht heb. Walra is een begrip, dat was vroeger al toen we massaal spaarden voor de uitzet. De kwaliteit is uitmuntend...nog steeds. De service wat betreft de bezorging, levering en dergelijk is ook heel goed!

Goede kwaliteit

Snel gevonden wat ik zocht, snelle verzending en goede kwaliteit.

Had een klacht, er zat in een hoeslaken een gat. Er werd snel gereageerd. Heb hoeslakens teruggestuurd en kreeg snelmenu geld weer terug. Keurig opgelost.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Handdoeken en washandjes besteld. Erg mooie kwaliteit

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Mooie zware kwaliteit handdoeken, fijne verrassing dat de levering gratis was. Ik ga zeker meer bestellen: Walra heeft er een nieuwe vaste klant bij!

Nog steeds super goed

Net als vroeger nog steeds dezelfde goede kwaliteit

Mooie handdoeken

In de aanbieding heb ik kleine en grote handdoeken besteld omdat de kleur zo mooi was. Mintgroen. De bestelling werd snel geleverd en de handdoeken zijn royaal van formaat en lekker zacht. Prima kwaliteit.

Ik ben niet tevreden en teleurgesteld over onderstaand product,

Ik heb bij u een uitgebreid handdoekenpakker besteld. De thee en keukendoeken zijn van een kwaliteit waarin ik Walra niet herken. Deze doeken zijn allen na het wassen scheef! Met de keukendoeken kan men het serviesgoed niet echt droog maken, de glazen kan men hiermee helemaal niet drogen. Aldus teleurstelling over deze producten. Ik zou deze producten graag retourneren. Ik ga ervan uit dat u hiervoor een oplossing aanbiedt. Ik zie uw antwoordt met vertrouwen tegemoet. Met vriendelijke groet, Mevrouw C. Habraken

Alles goed verzorgd en het product werkt ook geweldig

Snel geleverd en heel mooi.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven