Super zachte handdoeken en een hele mooi kleur

goede site

Goede site, mooie producten. Alleen jammer dat er -toen er korting was - er van mijn artikel nog maar 1 op voorraad was. Ik had er graag meerdere willen bestellen met korting.

Zeer slecht

Heb voor de 2de keer zending ontvangen, eerste keer mooie witte handdoeken nu gebroken wit .Toch wit besteld heb een kapsalon en dit staat erg lelijk. 30 mooie witte handdoeken en nu 12 crème kleurige handdoeken die voor wit door moeten gaan.Zeer ontevreden.Heb al jaren van jullie handdoeken en Walra prima kwaliteit maar dit valt mij tegen..

Prettig textiel voor je lichaam

Vooral de dekbed hoezen zijn uitzonderlijk.

Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat de levering in twee keer zou komen, omdat het bestelde uit 2 verschillende magazijnen kwam. Dat gebeurde in de 2 dagen erna. Echter was 1 item er niet bij. Ik nam contact op en werd uitermate correct en vriendelijk geholpen. Mijn complimenten voor deze service.

mooie kwaliteit

De dikte en de kwaliteit van de badlakens zijn super, maar helaas laat het lusje waar je hem aan ophangt al na 1 keer los. Dat had ik echt niet verwacht van een merk die al zo lang aan de weg timmert. Hopelijk verbeterd dat want anders koop ik mijn badlakens gewoon ergens anders.

Goede kwaliteit

Ik heb al 25 jaar 2 badlakens en gastendoekjes van Walra en de kwaliteit blijft nog steeds geweldig. En m'n Walra handdoeken van de AH actie, ook nog steeds top! Vandaar dat ik voor Walra kies een mijn bestelling weer heb gedaan met nog eens 50% korting.

Ben super blij met mijn dekbedovertrek.

Mooie kwaliteit.

Goed geholpen

Had een Hilton op de juiste maat besteld. Maar na wassen / drogen was die te klein Gelukkig kunnen omruilen Super service Wat ik erg netjes vond

Geweldige kwaliteit handdoeken.

Heb vijf jaar geleden een ander merk gekocht ,deze kan niet tippen aan de Walra. Dus ga meer handdoeken bestellen.

Snelle levering. Heerlijk, zacht kwaliteit.

Helaas ging het verkeerd

Via Google kwam ik op de website en gezocht naar maat 180x200. Besteld en toen bleek dat ik 160x200 besteld had. 180x200 bleek achteraf uitverkocht te zijn.

Top webshop

Duidelijke webshop, goede communicatie en snelle levering!

goede handdoeken

alles goed en snel geleverd goede kwaliteit

Minder

Ik had met korting een molton splittopper besteld. Deze was helaas niet op voorraad. Nu kreeg ik een mail dat ik hem weer kan bestellen. Tot mijn verbazing moet ik nu de volle mep betalen. Het kan toch niet zo zijn dat ik nu financieel de dupe moet zijn van iets wat bij jullie niet op voorraad was.

Goede opvolging

Retourzending werd correct opgevolgd

Fijne zachte handdoeken

Mooie zachte handdoeken en prima levering aan huis

Alles is uitstekend verlopen!

Duidelijke informatie gekregen, snelle levering, alles super in orde!

goede ,snelle levering en fijne webshop

goede levering en prima verzorgd ,alleen jammer dat de 1e maal drogen er zeer veel pluis afkomt misschien door het katoen dat hergebruikt is maar droogt goed

Geweldig ❤️

Super❤️

Mooie, lekker zachte handdoeken.

Er waren mooie aanbiedingen, oa handdoeken. Die zijn geweldig en voor een leuke prijs.

Goede keus met Walra

Goede kwaliteit!

Lekker zacht

Fijne kwaliteit washandjes. Ben er heel tevreden mee.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven