Past uitstekend om bed in camper

In onze camper zit een speciaal formaat matrassen. 3 stuks en waar heeft er hoezen voor die uitstekend passen. Snel geleverd, correcte communicatie. Ik ben blij.

Service hoog in het vaandel

Verschillende items gekocht tot grote tevredenheid. 1 x een misfit gehad; na contact met klantenservice en overleggen bewijs materiaal direct een nieuw item geleverd

Super kwaliteit

Super kwaliteit, volgende dag levering.

Prima kwaliteit voor een mooie prijs!

Walra had een mooie aanbieding van een dekbedhoes en ik heb er meteen twee hoeslakens bij besteld. Ook nu weer werd het snel geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De kwaliteit is prima; lekker zacht en zowel de hoeslakens als de dekbedhoes zijn ruim op maat zodat het bij enige krimp blijft passen.

Snel, goed en kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd

Top kwaliteit voor een goede prijs!

Erg tevreden met de badlakens en handdoeken. Hotel kwaliteit voor een redelijke prijs.

Grandioos perfecte organisatie en uitsluitend kwaliteit!!!!

Perfect bedrijf. Zeer tevreden!

Super goede service

Hele mooie kwaliteit

Voor onze bedden hebben we al een tijdje alleen maar Walra dekbedovertrekken maar onze dochter is nu ook om....zeker toen de nieuwe collectie uitkwam met de ruches..... Ze heeft een nieuwe tiener kamer en het enige wat ontbrak was een zacht roze dekbedovertrek...en die was er...super Fijne kwaliteit stof...onze dochter zei nog: het slaapt zo lekker ....voor ons geen andere overtrekken meer

Super tevreden

Fijne kwaliteit

Wat een heerlijke zachte dikke handdoeken … fantastisch

Redelijk

De kussens voldoen zeker goed; uitwassen gaat ook prims. Alleen de levering via DHL was uitermate teleurstellend! Ik was thuis (6de verdieping) en toch bezorgen bij buren 1ste verdieping!

Mooie en kwalitatief goede handdoeken.

Fijne handdoeken gekocht bij Walra vanwege onze nieuwe badkamer. Prachtige kleuren en echt snel geleverd, de volgende dag al. En ze staan perfect.

Geweldig!

Bij vragen wordt er snel en duidelijk een uitleg gemaild!

Prima ervaring.

Goede kwaliteit, mooie kleur. Besteld vanuit Frankrijk, snel geleverd in Nederland.

Mooie kwaliteit

Verwarmend nieuws

Eindelijk een stijlvol flanel dekbedovertrek! Heerlijk warm tijdens de nu al koele herfstdagen. Tijdloos gebroken wit met chique donkergrijze piping, love it!

Goede website en een mooi product

Mooie kwaliteit

Kwaliteit is mooi en kleuren ook veel keus

Tevreden

Walra heeft van ouds waarde voor je geld geleverd en doet dit nog steeds.

Heerlijk dekbedhoes

Snelle service toe ik de verkeerde maat besteld had. Snel retour kunnen zenden zonder problemen.

Minder dik dan ik had gedacht

Er zou in de dekbedhoezen een extra dikke draad verwerkt zijn . Ondanks dat vind ik de hoezen nogal dun aanvoelen net als eerdere dekbedhoezen.

Jammer

Website werkte niet goed, betaling bad-set lukte niet en volgende dag was set uitverkocht.. jammer! Daarna toch apart handdoeken besteld en dat ging prima, mooie kwaliteit maar helaas wel duurder….

Snelle levering goede kwaliteit

Mijn levering was er snel. Al eerder via AH handdoeken gekocht. Super kwaliteit. Zelf in de droger blijven ze mooi. Nu via de site nog een andere kleur erbij gekocht. Super.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven