bijzonder goede service

vooral de maataanduiding vermeld op de website was heel handig en klopte ook precies. Ook na het wassen van het onderlaken paste het laken nog steeds perfect op mijn Twijfelaar, waar ik in het verleden nogal moeite heb gehad om de juiste maat te vinden! En heerlijk aanvoelend katoen.

Product goede kwaliteit en service is super

Ik heb 2 hoeslakens gekocht bij Walra. Kwaliteit echt super fijn en ook de maten (afwijkend van normaal) zijn precies goed. Heel blij mee. En de service is zo fijn. Er ging steeds iets mis met de levering. Lag aan het vervoersbedrijf. Ik ben keer op keer zeer keurig en vriendlijk geholpen. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Vanaf nu af aan alleen nog maar beddengoed van Walra!

Goede en vlugge service

Prachtige kwaliteit!

Mooie dekbedovertrekken en snel geleverd! Vond het ook erg fijn dat ik een bericht kreeg toen de overtrekken weer op voorraad waren! Instopstrook is ook lang genoeg mits je matras niet te dik is. Ik ben zeer tevreden!

TOP!

Al eerder plaatste ik bestellingen bij Walra en daar was ik zeer content over. Ook nu weer. Heel fijn spul. Goede levering en mooie kwaliteit. Ik heb nog meer nodig, dus ik ga een volgende bestelling plaatsen.

Prettig

Prettige afhandeling, vriendelijk

Fantastische molton

Bestelling was snel verzonden en aangekomen! De molton is zeer mooie dikke en zachte kwaliteit. Ik wil nooit meer een andere! De 100% katoen maakt dat hij erg koel aanvoelt en niet zweterig. Zeker een aanrader!

Snelle levering en zeer correct !

Goede kwaliteit, stipte levering

De geleverde producten zijn zoals omschreven en van goede kwaliteit. De levering was stipt op tijd.

Top kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit zeer tevreden

Mooi dekbedovertrek, voelt heerlijk zacht aan, en werd netjes op tijd geleverd. Kortom helemaal tevreden!

Snelle levering; product naar tevredenheid.

Snelle levering; product naar tevredenheid.

Machtige kwaliteit ook met een matige droger

Ging even wat mis met het versturen werd zeer vlot opgelost.

Zoals al jaren voert Walra kwaliteit, kwaliteit en nog steeds kwaliteit

Super mooi dekbedovertrek, helemaal naar onze verwachtingen en voor een fatsoenlijke prijs

Snelle levering!

Zeer snelle levering!!! Lekker slapen onder onze nieuwe dekbedovertrek..

Perfecte service

Dekbed met onderlakens besteld en teruggestuurd. Kleur viel in het echt wat tegen. Na ontvangst binnen 3 dagen geld al weer retour.

Snelle levering en milieuvriendelijk verpakt!

Kleuren komen goed overeen met de webshop. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt.

Goede producten en snel geleverd

Producten met duidelijke kwaliteit die ook goed om mijn hoge matras/boxpring passen. Heel snel in huis, gewoon top!

mooi product

xxxx

Mooie kwaliteit

Goede website, makelijk te bestellen en kwaliteit van laken is boven verwachting goed.

Kwaliteit , nette levering.

Goede kwaliteit beddengoed en voldoet aan de verwachting!

Voor mij niet zo moeilijk betere kwaliteit is er niet

Ik wil alleen maar Walra gezien prijs kwaliteit het beste wat er te koop is. En niet alleen voor hoeslakens !!! En dit keer nog eens een leuke aanbieding ook...!

Gewoon toppy in alles

Geweldig alles

Top kwaliteit

De bestelling kreeg ik snel opgestuurd en éénmaal binnen was ik erg tevreden met de handdoeken en washandjes.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven