Geweldige fijne handdoeken!

Mooie handdoeken fijn materiaal mooie kleur petrol

Mooie kleurendekbed en blijft ook mooi.

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit handdoeken en keukendoeken

Super service

Productiefoutje ontdekt na het wassen van de handdoeken. Zonder enig probleem het product waar het om ging nagezonden gekregen. Extra netjes het verzoek de andere ter recycling aan te bieden voor milieubehoud.

Tevreden

Ik heb een mooi dekbed overtrek gekocht. Deze is van katoen, waar ik heel blij van wordt Het ligt lekker en staat erg mooi

Leuke prijs

Goede kwaliteit....

Prijs / kwaliteit

Snelle lebering en top kwaliteit

Handdoeken haken snel

En in één handdoek zit daarom al een gat na een week. Heb ik bij de handdoeken van Hema en Ikea nooit gehad. Erg jammer. Walra is toch ook stukje nostalgie.

Snel besteld snel in huis goede kwaliteit

goede kwaliteit

snelle bezorging en handdoeken van goede kwaliteit

Supper

Zo zacht.

Goede service op tijd bezorgd

het is een fijne web,

als ik het heb besteld krijg ik ook goede informaatsie ook dat vindt ik fijn.

Goede service via whatsapp

Bij mijn bestelling trof ik 1 van de hoeslakens met fabrieksfout aan. Helaas is deze op dit moment niet leverbaar meer vanwege lege voorraad (uitverkoop). De reactie via whatsapp was snel, er werd vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd en we zijn tot een goede oplossing gekomen.

Heerlijk zachte handdoeken

Mooie kleur, dikke en zeer zachte handdoeken. Ik ben een tevreden klant.

Super goed textiel.

Ik wordt deze maand 69 jaar en Walra spaarde mijn Moeder voor mijn uitzet toen ik 16 jaar was. Ik heb nog een aantal keukenhandoeken van die tijd. Later zelf handdoeken theedoeken en beddengoed gekocht.

Prima kwaliteit en correcte levering

Prima kwaliteit en correcte levering

Goede kwaliteit

De online aankoop snel ontvangen. Hoeslaken zit perfect. Goede kwaliteit.

Kwaliteit met oog voor milieu

Mooie kwaliteit , ook op 60 graden houdt t zich goed. Deels hergebruikt katoon, kleinere voetafdruk. Nu alleen nog de plastic verpakking eraf … je wast ze toch eerst

Mooie kwaliteit van linnen en badgoed

Zeer goede kwaliteit van de handdoeken en badlakens, vaatdoeken en beddengoed. Wintersale was het goede moment om nieuwe producten te kopen. Makkelijk te bestellen. Veel keuze.

Super service !

Walra doet wat ze belooft

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt

Het product, dekbedovertrek, was snel geleverd, ondanks drukte. Ook het retour zenden ging op een gemakkelijke manier. Het product was niet slecht, alleen het was niet helemaal wat ik zocht. Enig minpuntje, het stof van het dekbedovertrek vond ik (te) dun en helaas niet met een flessenhals instopstrook en ook de achter kon niet dicht of gedeeltelijk dicht. Waardoor het overtrek vrij los over het dekbed heen gaat. Jammer.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven