Super kwaliteit en snel geleverd.

Kwaliteit en snelheid zijn prima

Ik heb al mijnhanddoeken van Walra en nu ook dekbedovertrekken aangeschaft. De kwaliteit is uitstekend. De dienstverlening is ook prima!

Goede handdoek

Twee moeten terugsturen omdat de verkeerde maat in de verpakking zat:(

Geweldige kwaliteit

Ik ben echt fan, vanaf mijn huwelijk (1975) gebruik ik al walra. Beddengoed en handdoeken gaan echt lang mee en is van super kwaliteit.

Stoere dekbedovertrekken

Ik koop al jaren mijn dekbedovertrekken van Walra. Ik word blij van de stoere effen of gestreepte varianten! Voor een leuke prijs biedt Walra supergoede kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit!

Jaren geleden kocht ik ook al bij Walra,het is en blijft goeie kwaliteit !

De bestelling en bezorging van twee dekbedovertrekken ging soepel en de levering was snel. Fijne overtrekken die mooi staan! Kom vast nog eens terug

Walra is een goed produkt gaat jaaaaaren mee .

Top kwaliteit

De handdoeken zijn zacht en van hoge kwaliteit. Ik heb meteen mijn hele uitzet besteld

Lig er al een paar dagen onder, wat een geweldige kwaliteit

Lig er al een paar dagen onder.,wat een geweldige kwaliteit

Levering snel en zonder problemen, washandjes heerlijk zacht en prima kwaliteit.

veel keuze, goede kwaliteit

Mooie beddentextiel voor een redelijke prijs. Ook snel geleverd.

Gewldig

Snelle levering, prijs kwaliteit, prima, prachtige kwaliteit!

Handdoeken vervangen

De oude handdoeken vervangen voor nieuwe. Mooie zachte handdoeken met een handig ophanglus.

Kwaliteit van dekbed en dekbedhoes is dikke prima.

Snelle levering en fijne producten

Bij het programma kassa kon je altijd een bedrijf een warme douche geven! Dit zou ik graag doen!!!

Ik had gebeld om aan te geven dat er bij 1 van de hoeslakens een gaatje zat! Er werd meteen gereageerd dat er een nieuw exemplaar zou worden gestuurd. Deze bleek niet meer bij jullie op voorraad te zijn dus kreeg meteen een mail met de vraag wat ik nu wilde. Ik heb toen aangegeven dat ik heel graag ook nog de witte hoeslakens wilde bestellen. Kreeg heel snel antwoord dat de 2 witte exemplaren zouden worden opgestuurd!! Ze zijn al gewassen en ben er heel blij mee. Dus kort om de service is meer dan uitstekend!! Hartelijk dank en zeker tot snel! Dit zelfs bij vrienden en familie verteld dat ik de service van walra heel erg goed vind!! Hartelijk dank en vriendelijke groet.

Topper

Goede service, duidelijke site, prima prijs, vragen worden snel beantwoord en sneller levering. Topper!

Prima kwaliteit

Snelle levering en mooi materiaal

Goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Kwaliteit viel me toch wat tegen

We hebben walra leren kennen via handdoeken. Super kwaliteit, lekker dik. De theedoeken en vaatdoekjes zijk dun. Kijk er bijna doorheen. Kwaliteit van de Hema is beter.

Goed.

De nieuwe dekbedden zijn heel prettig om onder te slapen. Ik heb eigenlijk spijt dat ik ze niet groter heb besteld. 2.20 ipv 2 meter lang. Maar voor nu zijn ze prima.

Na online een keuze te hebben gemaakt voor een dekbed snel ontvangen....slaapt heerlijk.

Adequate en snelle afhandeling van bestelling

Positieve ervaring

Parklaan 81