Zeer goede ervaring van order tot aflevering.

Via de chat heel netjes te woord gestaan. De bestelling kon gemakkelijk ingevuld worden. De levering was zoals beloofd.

snel an qualitative products

Ik ben zeer tevreden met survice and qualiteit van handdoeken ik heb besteld.

Alles goed afgehandeld en bezorgd.

Mijn eerste ervaring met Walra en dat is prima verlopen. Helaas bleek het dekbed niet qua uiterlijk aan mijn wens te voldoen, maar dat is allemaal prima afgehandeld.

Zeer goed! Zowel de kwaliteit, kleur en levertijden.

Handdoeken, badlakens, gastendoekjes en washandjes.

Helemaal goed, niks op aan te merken, super!!!

Top kwaliteit en snelle bezorging

Prachtig dekbedovertrek van een zeer goede kwaliteit

Goede opvolging en fijne producten

Wat niet lukte online, daar kreeg ik hulp voor. Was wel wat laat, maar toch de moeite gedaan om opnieuw mijn producten te bestellen. En het misgelopen promo-cadeau werd me nog nagestuurd. Ik bestelde handdoeken, en vind ze helemaal geweldig! Kleuren klopten met de site, ook de look. En bovenop mooie kwaliteit! Helemaal tevreden :-)

besteld en in no time ontvangen. keurig verpakt en ziet er mooi uit.

Fijne producten.ben zeer tevreden

uitstekende lakens

Prima lakens, passen goed, kwaliteit is heel goed. Mijn enige bezwaar is dat de helpdesk vrij traag is in het beantwoorden van vragen.

Zeer tevreden een zeer goede kwaliteit aan een zeer goede prijs , en correct ontvangen

volgens afspraak

Precies wat ik zocht

Mooi dekbed

Heerlijk zacht aanvoelend dekbedovertrek, mooie zandkleur met contrasterende witte band die niet krimt in de was!

Een heel mooi en van goede kwaliteit Jersey hoeslaken! Voor een mooie prijs!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit/prijs verhouding. Blijven zachte handdoeken ook na wassen. Ook de badmatten zijn fantastisch. Snelle service

Heerlijk beddengoed

Heel fijn beddengoed. Goede kwaliteit, voelt zacht aan. Maten zijn goed. Kortom zeer tevreden!

Handdoeken

Goede kwaliteit!!!

snel besteld en prima korting

Snelle levering, lage prijs en goede kwaliteit

Superfijne molton

Vlotte levering en een superfijne molton onderhoes en slopen

Fijne handdoeken voor een mooie prijs

Fijne handdoeken voor een mooie prijs

Hele goede kwaliteit en drogen goed

Erg tevreden met de handdoeken. Ze zijn lekker dik en drogen goed af.

Fijn product

De handdoeken, gastendoekjes en washandjes zijn een mooie aanwinst voor mijn badkamer. Al eerder via de Albert Heijn de badhanddoeken aangeschaft, super blij mee. Ook de verschillende kleuren daar geniet ik van.

Super kwaliteit!

Perfect, zoals ik ook van Walra verwacht

Precies zoals gedacht , verwacht

Enigste min punt was de echtheid van kleur van de doeken, m.i niet blauw zoals omschreven of gezien online.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven