Mooi materiaal voor een goede prijs!

Ik ken dit merk al heel lang. Vroeger vond ik de producten al mooi. Tegenwoordig kom je Walra steeds vaker tegen. En terecht! Het bestaat immers niet voor niets al zo lang!

Snelle levering en op de hoogte gehouden van je pakketje

Fantastiche

Walra is van ouds goede producten Heb nog badlakens van meer da 40 jaar oud Super tevreden

Teleurstellend!

De kwaliteit van de door mij bestelde keukendoeken en gastendoekjes waren kwalitatief zeer matig.

Duurt erg lang om de retourzending terugbetaald te krijgen

De door mij bestelde producten heb ik niet allemaal gehouden en deze heb ik 18-2-2023 geretourneerd maar tot op heden nog geen geld retour ontvangen.

Zachte doeken maar zwaardere kwaliteit verwacht

We zijn redelijk tevreden met deze doeken. Het voelt zacht en droogt goed af. Ze waren perfect als zij nog zwaarder (dikker) waren.

Prima kwaliteit, en vlotte levering.

Zie boven!

Goede kwaliteit handdoeken

Wij gebruiken de douche handdoeken en gastendoekjes voor de verhuur van onze vakantie appartementen en zijn hier zeer tevreden mee. Zelfs na 2 jaar wekelijks wassen blijft de kwaliteit goed.

Goed bedrijf en snelle levering

Goede kwaliteit al jaren en jaren!!

In mijn verkeringstijd al bijna 50 jaar geleden ben ik de waarschijnlijk uitzet gaan sparen . Kreeg elke maand een product. Zo jaren gespaard en met mijn trouwen had ik de uitzet bij elkaar! Nu 50 jaar verder nog steeds goede kwaliteit dat wil toch wel wat zeggen . Ik ben weer bijna aan nieuwe uitzet toe Ga weer Walra kopen Jullie verdienen echt een tien top kwaliteit!!

Snelle service en heel mooie producten.

Goed!

Practigr dekbedovertrekken en snelle service.

Bestelling verliep niet goed

Bestelling is niet geleverd terwijl ik die gehele dag thuis was. Pakket is gestuurt naar een ophaalpoint-28 min van mijn huis af met de auto. Ophaal point was zeer moeilijk te vinden. Eenmaal daar kreeg mijn man het niet mee omdat hij niet mijn id gegevens had..vreemd omdat we dezelfde naam en woonadres hebben. Dus al met al veel gedoe en irritatie..wens daarom het bedrag van de NIET geleverde bestelling terug gestort te krijgen. Vriendelijke groeten, Mw. de Jong

Prachtige handdoeken

Prachtige handdoeken Met een snelle levering

Vind het leuk dat er weer wat producten zijn via de walra ga zo door en hoop dat jullie weer wat uitbreiden bv met een tafellaken :)

Ben tevreden

Heerlijk beddengoed

Bestelling had wat vertraging maar kreeg daar keurig een mail over. Blij met mijn nieuwe dekbedovertrek.

Kwaliteit zoals verwacht

Handdoeken besteld. Zijn snel geleverd en van een geweldige kwaliteit

Tevreden

Snelle levering goede prijs super kwaliteit

De bestelling werd netjes ingepakt en snel bezorgd. En over de kwaliteit van Walra die is gewoon super.

goede kwaliteit

koop al jaren walra artikelen, zeer tevreden

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Dun en kreukend

Percale kwaliteit besteld, na wassen helemaal gekreukt en kussensloop verkeerd gestikt. Hmmm niet gewend van Wales. Heb spijt van mijn aankoop. Zal er nooit meer beddengoed bestellen…

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven