Fijne overtrekken, goede kwaliteit

Als verwacht

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Mooi product.

Prima te woord gestaan toen ik vrij lang op de levering moest wachten.

Vanwege de drukte moest ik vrij lang op de levering wachten. Ik werd keurig te woord gestaan en geholpen. Uiteindelijk werd er weer een goed produktageleverd.

goede verzending en vlug

prima om daar te kopen

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit hoeslaken. Iets te klein. Had 160x200/210 besteld maar had beter 180200/210 kunnen bestellen.

Prachtige handdoeken en mooie kleuren. Keurige levering conform bestelling.

Goede service keurig verpakt.

Prima kwaliteit

Walra heeft prima kwaliteit handdoeken maar ook douchematjes en washandjes. Het beddengoed ben ik wat minder enthousiast over.

Goede levering Goede kwaliteit

Een heerlijk dekbedovertrek gekocht van super kwaliteit, en een week later nog eentje! Slaapt fantastisch!

Mooie handdoeken + washanden

Het is en mooi product alleen bij het wegen van de handdoeken blijkt dat er 2 niet het gewicht halen wat het behoort te zijn. 550gr/m is dan bij handdoek maat 50x100 275 gr /m maar helaas kwamen ze op een 260 gr /m. Verder een mooie kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Hoeslaken bevalt goed, sluit mooi aan.

Fijne handdoeken

Ontzettend blij met de handdoeken, gastendoeken en washandje. Ik had eerst alles van Ikea. Maar de kwaliteit van Walra is veel beter.

Mooie website

Kwaliteit producten komt duidelijk naar voren

super service en kwaliteit.

Super service en kwaliteit.

Super dikke kwaliteit

Mooi design, super mooie kwaliteit en voor een scherpe prijs in de sale. Ook verzending was mooi snel.

Duurt paar dagen voordat je ziet, dat er iets met je bestelling gebeurd.

Het dekbed kan ik nog niet beoordelen, want heb deze nog niet uitgepakt.

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke manier om te bestellen via de website. Goede kwaliteit, fijn materiaal. Snel geleverd.

goede prijs kwaliteit verhouding

correcte levering.

Kussen kwaliteit

Recent weer spullen besteld bij Walra als vaste klant. Nu de kussens Rome die in de sale waren. Ondanks dat we erg tevreden zijn over alle andere Walra spullen die we in huis hebben is dit wel het compleet tegenovergestelde. Zeer slechte kwaliteit en al na 1.5 week geen rek meer in de kussens. Zeer ontevreden over de kwaliteit van dit product. Niet wat we van Walra gewend zijn. Het lijkt wel of dit product niet goed is.

De handdoeken zijn prima!

De handdoeken zijn zacht en mooi gemaakt. Alleen vind ik het jammer dat bij de verzending 2 kartonnen dozen zijn gebruikt: een "binnendoos" en een om-doos. Eén doos was genoeg geweest.

Heerlijke handdoeken tegen een goeie prijs

Ik heb handdoeken en washandjes van remade cotton besteld, waren redelijk snel geleverd. Wel overbodig verpakkingsmateriaal. Doos handdoeken in een doos met daarbij de washandjes. Handdoeken en washandjes zijn super fijn en snel droog

Gewoon super goed

Met mijn 16 begonnen te sparen bij Walra. Nu nog steeds super goede kwaliteit, heel blij mee

Walra is top

Goeie service en de kwaliteit stelt nooit teleur

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven