Super kwaliteit

Makkelijke webshop met mooie producten. Wel veel reclame in inbox

Zendingprima en bestelde precies wat ik verwachtte.

Fijn

Heerlijke handdoeken

Snelle service en een goed product!

Mooi dekbedovertrek!

Snelle levering, mooi overtrek!

Kwaliteit/ prijs

Mooie producten, prachtige kleuren handdoeken, en mooie website om te zoeken.

Prijs / kwaliteit is super

Heb al 30 jaar ervaring met de kwaliteit van walra. Mijn "eerste" aankoop is in 1990 verloren gegaan in een huisbrand, alles zat nog in de oorspronkelijke verpakking. Heb nu nog enkele gastendoekje in gebruik die ik in 1992 aankocht.

Teleurstellend

Badjas teruggestuurd

fijne bestelling en verzending

besteld, paar dagen gewacht en toen kwam t

Zeer correct

Wij hadden per ongeluk de verkeerde handdoeken besteld Keurig afgehandeld

Eindelijk hoeslakens die passen!

Na vele merken van hoeslakens, ook de duurdere merken te hebben gehad passen ze na het wassen niet meer goed, te veel krimp. Toch maar de Walra lakens maar eens proberen Nu zeg ik een keer Walra, altijd Walra. Top lakens.

Mooie keukendoeken geleverd gekregen, erg blij mee.

Snel

Kreeg product heel snel, helaas niet goed. Maar geld terug ging ook snel. Heel correct

Hoogwaardige kwaliteit en snelle levering.

Uitstekende kwaliteit wat te verwachten is van een merk dat al zo lang bestaat!

Mooie kwaliteit, snel verzonden

Fijne zachte handdoeken en mooi beddengoed. Walra koop je niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit.

Zeer goed.

Zeer goede producten, snelle levering en een lage prijs.

Goede kwaliteit

Snelle levering!

Leuk assortiment..

Een leuke gebruiksvriendelijke site! Een groot assortiment en voelt vertrouwd van vroeger.. en leuke aanbiedingen! Mooie kwaliteit en goede service..

Mijn handdoek werkt perfect

Snelle levering. Prima kwaliteit zoals ik vsn Walra gewend ben

Kwaliteit minder

Snelle levering. Verschillende kleuren gastendoeken besteld, het is oke maar vergeleken door de jaren is de maat iets kleiner geworden en de kwaliteit katoen minder. Das erg jammer..ik koop al heel wat jaren bij Walra..is nu kwestie van wennen

Goede kwaliteit

Mooie kleur, goede maat en kwaliteit. Voor backpacken iets te zwaar.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Overzichtelijk website, veel keus in kleur en kwaliteit van de handdoeken. Mooi afgewerkt. Ben er erg blij mee.

fijn dekbed

Ons geduld werd beloond door te blijven wachten tot het dekbed weer aangevuld werd ondanks dat het afgeprijsd was. Ook fijn dat er een berichtje kwam dat er vertraging was. Het dekbed slaapt heerlijk.

Snelle levering en mooie producten. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Superrr

Ik spaarde het in de jaren 80 al voor mijn uitzet en heb er nog verschillende dingen,zoals handdoeken van in gebruik. Je hebt er bijna levenslang plezier van,als het gaat rafelen knip je het af en het rafels niet verder,Ik ben er zeer tevreden over.

Snelle levering en prima kwaliteit

Zoals verwacht: prima kwaliteit en snelle levering!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven