Super goeie kwaliteit

Zeer fijn!

Hele fijne service en goede spullen.

Echt zoals Walra altijd geweest is

De kwaliteit is uitstekend! Ik weet eigenlijk niet beter; mijn linnen- en beddengoed is altijd van Walra geweest. Online aanschaffen gaat ook prima en de snelle levering is extra fijn!

Mooie kwaliteit handdoeken

Omdat er bij AH een actie was met Walra handdoeken weer attent op dit merk geworden. Omdat ik voor de actie te laat was bij Walra zelf besteld.

Mooie producten, eerlijke prijs en snelle levering.

Er werd snel geleverd en zat keurig verpakt. Mooi product voor een goede prijs.

Prima kwaliteit!

Na ruim 35 jaar was ons Walra dekbed echt op. Het nieuwe dekbed is even wennen, veel lichter maar wel heel behaaglijk. De katoenen overtrekken voelen fijn aan.

Bekend merk goede prijs kwaliteit

VOor de 1x keer besteld merk was me wel bekend van vroeger…. Goede prijs kwaliteit prima snelle nette service

Ben super blij met mijn stevige handdoeken, ik wil geen andere handdoeken meer, dus ik heb er nog een paar besteld. De bestelling ging makkelijk en kwam ook snel binnen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Wat mij betreft een aanrader!

Alles naar wens verlopen en een geweldige kwaliteit

Topproduct uit Nederland!

Heel erg goed

Snelle levering Goede kwaliteit

Kwaliteit

Snel geleverd, goed verpakt, ook geen onnodige plastic. En ik ben ook blij met de goede kwaliteit van de producten die ik heb aangeschaft.

Mooie produkten en prettig aanvoelend

Snelle levering en keurig verpakt. Inhoud klopte met de bestelling en de kwaliteit is ronduit goed

Gewoon tiptop!!

Diverse artikelen gekocht, alles bevalt en is gewoon prima! Kwaliteit en/of zachtheid gegarandeerd.

Voldoet aan de verwachting

Geweldige handdoeken

Hele fijne goed drogende handdoeken.

Bestelde werd op afgesproken tijdstip geleverd. Goede communicatie.

Vind het hele goede artikelen en mooi goede service blij mee

Goede kwaliteit duidelijke communicatie

Dekbedovertrek van Walra is top. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de leveringsduur en dat één artikel niet op voorraad bleek.

Heel tevreden

Goeie service

Snelle en vriendelijke service

Ze helpen snel en goed bij een probleem.

Vlot bezorgd,mooie kwaliteit

Bescherm hoezen voor hoofdkussen.mooie kwaliteit,passen goed.en vlot bezorgd.

Goede kwaliteit

Alle textiel van walraven vind ik uitstekend

Top product

Zowel de handdoeken als het beddengoed, van een zeer hoge kwaliteit en top pasvorm

Alles prima en correct gegaan

Besteld en netjes ontvangen

Snel en goed

Via de website een kussen besteld. Duidelijke omschrijving op de website. Kussen is zoals omschreven en werd snel en goed verpakt geleverd. Heel tevreden mee.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven