Snelle verzending en fantastische kwaliteit 100% katoen molton

We hadden al eenzelfde molton die we telkens in de droger moesten doen omdat we er op de dag van wassen, meteen weer op wilden slapen. Die molton blijft perfect na alle droogbeurten. Om energie van de droger te besparen hebben we een tweede molton gekocht, zodat we kunnen afwisselen. Ook deze is weer van dezelfde dikke kwaliteit en blijft met de elastieken in de boeken goed zitten.

SLECHT!

Op 20 januari 2023 handdoeken besteld welke tot op heden nog niet zijn geleverd. Op mijn mail hierover wordt geen actie ondernomen.

Super kwaliteit en service

A Van bestelling tot en met levering perfect. Heerlijke handdoeken met mooie kleine details

Alles is geweldig geregeld

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik hoop vaker hoeslakens bij Walra, omdat de kwaliteit goed is, het assortiment ruim en de levering snel.

Heel erg mooie kwaliteit dekbedovertrekken !!

Heel erg mooie kwaliteit dekbedovertrekken !!

Goede en snelle levering van het bestelde.

Wij zijn nu ruim 53 jaar getrouwd en hebben altijd bewust gekozen voor de Walra artikelen, vanwege de kwaliteit. Het is niet altijd het voordeligste maar de levensduur en prettig gebruik van deze producten maken dit meer dan goed!

Mooie kleur, maar kreukt ontzettend

De stof voelt prettig, de kleur is mooi, maar het overtrek kreukt ontzettend. Dat had ik niet verwacht.

Teleurgesteld

Ik heb 2 x 2 eenpersoons dekbedovertrekken besteld. De kleuren van beide soorten vallen tegen; op jullie site zijn de kleuren veel mooier/frisser. Een gedeelte van de overtrekken heb ik gewassen en gedroogd. Deze zijn veel erger gekreukt dan wat ik gewend ben van mijn andere beddengoed. Vandaar dat ik teleurgesteld ben. Uiteraard kon ik de spullen terug sturen, maar heb geen zin in gedoe, vandaar dat ik het hierbij laat. Het betekent wel dat ik geen volgende bestelling bij jullie zal plaatsen, en ik jullie ook niet zal aanbevelen bij anderen. Vriendelijke groeten, Marga Custers

Ik had handdoeken besteld Ik vond t n mooie kwaliteit mijn moeder kocht vroeger bij Walra,ik vond ze mooi en stevig heb gelijk nog n paar bij gekocht helemaal top Jammer dat er geen badmat in die kleur is Misch iets om over na te denken van walra

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Snelle levering en top producten!

Heel blij met onze nieuwe handdoeken, gastendoekjes en washandjes. Prachtige kleur, heerlijk zacht, pluizen niet, kleurvast en allerbelangrijkste ze drogen prima af! Dik tevreden

Het gekochte is van goede kwaliteit.

Ondanks wat perikelen rond de bezorging, zijn we tevreden over het dekbed.

mooie kwaliteit

Voor het eerst bij Walra besteld, een mooi dekbed overtrek en hoeslaken. Mooie zware kwaliteit katoen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede kwaliteit, makkelijk bestellen, snel geleverd.

Goede kwaliteit, makkelijk bestellen, snel geleverd.

Beste kwaliteit handdoeken !!!!

De handdoeken zijn van goede kwaliteit en zijn daardoor ook lang te gebruiken. Voor ons geen andere handdoeken meer, alleen Walra

Veel keuze, en ook soms goede korting. De hoeslakens die ik bestel blijven mooi in de was, gelukkig gaan ze niet pillen.

Allen maar positief

Super kwaliteit heel blij mee

Zeer tevreden en super kwaliteit Snel geleverd blij mee

Vanaf 1965 gebruik ik spullen van Walra .Top

Nog steeds een tafel laken van damast in gebruik uit 1965

Producten van zeer goede kwaliteit

zeer goede service

Leuke korting en snelle levering

3 hoeslakens met leuke korting besteld. Stevige kwaliteit. Ruime maat, ook na droger

Snelle levering en goede communicatie

Ondanks dat het product niet naar onze wens was vinden we dat de service goed was. Het terugbetalen duurde wat langer maar de communicatie hierover was goed.

Ik kan niet anders schrijven dan keurig!

Geweldig linnengoed

Ik bestelde art ze waren er zo geweldig

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven