Snelle levering en goede kwaliteit

De handdoekjes die ik had besteld, waren de volgende dag al binnen en van goede zware kwaliteit!

Chapeau

Zowel de dekbedhoezen als de onderlakens besteld en de kwaliteit hiervan is echt goed! De stof van het dekbedhoes is zacht en net of het zich ook aanpast aan je lichaamstemperatuur. Dus geen gezweet en het is ook zeker niet kil. Het onderlaken (mits je wel de goede maat besteld uiteraard) is ruim genoeg, waardoor je niet meer aan de zijkanten van het laken hoeft te trekken en ligt heerlijk: soepel en zacht. Ik heb er nu 2 besteld. Zeer goede service, snelle levering en bij vragen heb je ook snel antwoord. In 1 woord: chapeau!

Duidelijk omschreven, goede kwaliteit / prijs en snelle levering,

Snel verstuurd. Netjes verpakt. Helaas deed het het design niet aan mijn verwachtingen, daarom retour. Zonder problemen, netjes afgehandeld

Top!!!

Echt geweldig. Super kwaliteit.

fantastisch prod

fantastisch prod

Prima mooi hoeslaken

Het is een mooi prima zacht hoeslaken. Snel in huis en goed verpakt.

Zoals altijd geweldig!

Makkelijke website, per mail goed op de hoogte gehouden. Snelle, nette levering.

Mijn eerste Walra uitzet kocht ik 53 jaar geleden. Lakens zijn hoeslakens geworden dus om die reden niet meer in gebruik. Geloof het of niet maar ik heb nog steeds keukenhanddoeken die prima zijn. Maar niet meer qua motief en kleur. Dus ik kies als het even kan voor Walra.

Fijne handdoeken mooie kwaliteit

Gebruik al jaren Walra handdoeken en beddengoed, bevalt prima!

Prachtig beddengoed heerlijk onderlaken mooie kleuren blij mee.

Prachtige dekbedhoes, mooie kwaliteit

Opnieuw een dekbedhoes gekocht. Staat erg mooi en komt ook echt overeen met de foto's op de website. En het is ook mooie kwaliteit!

Fijne stoffen

Wat ben ik weer blij met mijn lakens en mijn heerlijk zachte badlaken. Met de vorige badlakens heb ik wel 20 jaar gedaan. Bijna elke zomerdag mee naar het strand. Super kwaliteit.

Zeer tevreden, prima kwaliteit !!!

Hele goede service

Door dat er in de sloop een streep zat , heb ik uiteindelijk een hele goede oplossing gekregen mijn hartelijke dank daar voor…

Super fijne spullen

Keuken set droogt fantastisch af. Fijne handdoeken en comfortabele en fijn hoeslaken @

Topkwaliteit

Lang geleden dat ik onder zo’n heerlijk donsdekovertrek geslapen heb. Ervaring met andere merken maar Walra is de beste!!!

niet zo geweldig

Wellicht waren mijn verwachtingen iets te hoog gespannen. De bereidheid van de medewerkers van de website en facebook liet te wensen over. 'Zoek het zelf maar uit' Toen ik uiteindelijk had gevonden welk motief het betreffende dekbedovertrek had en besteld, bleek dat dit niet op voorraad was. Werd niet medegedeeld, ook niet wat de verwachte levertijd zou zijn. Op het plaatje kwam het overtrek als wit met blauw over, in werkelijkheid was het beige met blauw.

Van het begin tot het eind allemaal super geregeld. Dekbed is degelijk van kwaliteit en is boven al erg mooi! Bezorging ook goed en netjes. Van mijn kant geen negatieve opmerking.

Super kwaliteit

Mooie dekbedovertrekken super kwaliteit

Ging prima

Alles klopte , geen gedoe , bestelling kwam heel snel binnen

Kwaliteit voor je geld

Zeer goed Binnen 1 dag al bezorgd Erg fijn.

Prima kwaliteit

Vlotte levering

Snelle levering en uitstekende kwaliteit Top!

Kleur valt helaas tegen

De kleur van het Delfts blauwe dekbed valt wat tegen. Het is voor mijn gevoel minder sprekend blauw. Dat vind ik jammer. De snelle bezorging en berichtgeving was top.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven