Super snelle levering en een mooi artikel geleverd

De volgende keer koop ik gerust weer bij Walra

Heel makkelijk en prima geregeld met achteraf betaling.zo kun je op je gemak bekijken of je aankoop bevalt.

Ik heb 40jaar geleden de uitzet bij jullie besteld. Elke maand een pakket voor een bedrag die jij kon missen. Dat was heel leuk. De laatste badlaken heb ik vorig jaar weg moeten doen. Goede kwaliteit.

Mooie artikelen, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Geweldig. Goede kwaliteit

Op jonge leeftijd kreeg ik van mijn ouders al walra producten. De kwaliteit is nog steeds hetzelfde na 35 jaar.

Kwaliteit

De bestelling is snel geleverd, mooi ingepakt en inmiddels slapen wij koninklijk onder onze mooie dekbedovertrekken.

Mazzel

Mazzel met uitverkoop dan kom je aan kwaliteit spullen

Goed en snel

Goede aanbieding met mooie producten, verzending snel en netjes aangeleverd!

Had een betere kwaliteit verwacht

Had 2 jersey hoeslakens besteld waar bij 1 pakket de verpakking er voor de helft af lag. De kwaliteit is matig vormt snel bolletjes op het hoeslaken en is vrij dun van stof.

Ga zo door.

Uitmuntend in alle opzichten.

Mijn eerste bestelling was er zo dus ik dacht ik bestel nog wat en daar wacht ik nu al een week op

Mijn bestelling is snel geleverd en ben weer blij met mijn mooie Dekbedovertrek, handdoeken en molton. Ik koop al jaren Walra artikelen, omdat deze kwalitatief heel goed zijn met een betaalbare prijs.

Ze zijn gewoonweg geweldig

Ze zijn geweldig. Drogen goed af na het douchen!!!!!!!

Goed!

Makkelijk te bestellen snelle levering

Prima service ! Snel geleverd !

Vlotte verwerking van.mijn bestelling

Kwalitatief uitstekende handdoeken en goede dienstverlening!

Kwalitatief uitstekende handdoeken en goede dienstverlening! Goed verpakt.

Ik weet wat ik aan Walra heb.

Goed ontvangen

Kwaliteit

Mooie kleur handdoeken, pluizen niet, goede kwaliteit

Heerlijke stof om in weg te dromen!

Wij zochten al heel lang naar een hoeslaken voor onze topper die er niet heel de tijd afging. We hebben echt lang gezocht, maar vaak waren ze toch weer veel te klein. Het hoeslaken dat we hier bestelde is echt super. Je ziet meteen dat het een hoge kwaliteit katoen is en het blijft mooi rond onze topper zitten. Zelfs na zoveel wasbeurten. Echt top!

Goede communicatie met klantenservice gehad. Super geholpen. En heeeel blij met mijn dekbed het slaapt heerlijk

Aanrader !!!

Veel keuze , vlug geleverd en aan een goede prijs . Aanrader!!!!

Prachtig beddengoed, voldoet aan de beschrijving, goede service!

Na beddengoed besteld te hebben bij een andere winkel wat totaal niet aan de beschrijving en dus verwachting voldeed, kwam ik uit bij Walra. Daar voldeed alles wel aan mijn verwachting, de kwaliteit is boven verwachting. Heel blij mee, volgende keer bestel ik weer bij Walra mocht ik weer iets nodig hebben. De informatie omtrent de levering, etc. was ook uitstekend.

Uitermate zacht zijn de handdoeken en washandjes

prima!!!!

Kwaliteit van het bedovertrek is zeer goed!! Mooie kleuren,zoals op de site is weer gegeven. En ook snelle bezorging.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven