Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit dekbedovertrek en netjes op tijd geleverd

Snelle levering en fijne kwaliteit producten

De producten van Walra zijn van goede kwaliteit. De levering is snel en je wordt goed geinformeerd over de status van de levering

Fijne producten

Ben al vanaf 1985 fan van Walra en nog steeds gebruik ik voornamelijk handdoeken en keukendoeken. Erg fijn materiaal

Teleurstelling

Het dekbedovertrek daisy is, anders dan op de foto, wel heel licht van kleur, de daisy's zijn bijna niet te onderscheiden, jammer!

Perfecte kwaliteit en service

Dik tevreden met het bestellen en ontvangen van mijn dekbedhoesen Heel blij mrt de extra lengte van de dekbed hoesen!!! Dat was voor mij de doorslag. Heerlijk zacht katoen/linnen in mooie tint.

Goede kwaliteit en pasvorm voor de prijs

Zie boven

Mooie collectie, snelle levering

Veel keuze, redelijke prijzen, snelle levering.

Alleen jammer dat er een vlekje op mijn dekbed zit

Snelle levering en staat prachtig. Goede kwaliteit en voelt heerlijk aan

Snelle levering en staat prachtig. Goede kwaliteit en voelt heerlijk aan

Nvt

Mooie badmat en hoeslaken. Kwaliteit is goed te noemen bij Walra

Goede kwaliteit maar dat was bekend. Ken Wales van vroeger van de huis party. Nog steeds goed! Ga zo door niets op aan te merken.

Prima!,

Keurige informatie over wat latere levering. Mooie kwaliteit. Zo wil ik graag online zaken doen.

Fijne site en goede levering

Fantastische

Een heerlijk dekbed , ik ben er heel blij mee

Bedovertrekken, hoeslakens, kussenslopen, liefst alles van Walra. Is mooi van kwaliteit, en behoud dat vele jaren, is mijn ervaring.

Helemaal tevreden met mijn handdoeken van walra ! Heel snel geleverd en zoals altijd goede kwaliteit dus voor mij een dikke 10

Ik had beter verwacht’

Ik heb een dekbedovertrek en keukenpakke. Ik had hogere verwachting van Wales kwaliteit dan dat het in werkelijkheid is.

Mooi materiaal. Slechte levering

Op de website stond bij de advertentie volgende dag in huis.. helaas heeft dit bijna een week moeten duren. Dit werd later gecommuniceerd. Dekbedovertrek zelf prachtig en komt overeen met de foto kleur.

Mooi en geweldige kwaliteit echt waar voor je geld

Al 40 jaar handdoeken en beddengoed van Walra. Ben begonnen in mijn tienerjaren met spaaractie van Walra en toen is het even verdwenen , nu het weer te koop is koop ik geen andere handdoeken en beddengoed meer. Heb nog een strand laken van 40 jaar oud en word regelmatig gebruikt en nog mooi.

Duidelijke website, snelle levering. Een fijn dekbed en heerlijk zachte handdoeken.

Fijne en mooie producten en goede service. Vriendelijk geholpen

Ze hebben mooie en goede producten. Fijne en vriendelijke klantenservice.

Niet de volgende dag in huis

Ze adverteren met voor 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Zeer misleidend!! Duurt 3-4 dagen voor het bezorgd word. En dat ligt niet aan de vervoerder. In account staat “in behandeling” Jammer

Mooi product en vlotte levering.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven