Professioneel!

Er zijn nogal wat problemen geweest met mijn zending, veroorzaakt door DHL. Mijn contact hierover met de Walra dames was steeds naast heel prettig vooral professioneel. Dankjewel Manon. De Walra boft met een medewerkster zoals jij (en ik kan het weten want ik heb zelf ook op een contactcentrum gewerkt).

Beddengoed

Goede kwaliteit en goede service. Kunt telefonisch informeren en word prettig geholpen en snel!

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken

Kwaliteit van de dekbedovertrekken is goed, voelt goed en zacht aan, kleur blijft mooi na het wassen, lang genoeg om goed in te kunnen stoppen.

Super service

Erg mooi dekbed ontvangen, stijlvol. Er was een klein productiefoutje, toen kregen we zeer snel een nieuwe volledig vergoedt.

Prachtig

Prachtige dekbedovertrekken gemaakt van een heerlijke stof! Als je in je bed gaat liggen onder het dekbedovertrek, voelt de stof als een streling! Zo zacht…

Website werkt makkelijk en het bestellen en bezorgen ging snel.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede pasvorm en mooi design. En fijne lange instoopstroken!

Amazing / Grandioos

We zijn heel erg blij met ons Nieuwe 4 Seizoenen dekbed en de Mooie dekbedovertrekken in een woord Amazing Sleeping

Mooi, kwalitatief materiaal

Het zijn produkten van mooi kwaliteit en goed passend. Ook de service is erg goed!

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Heerlijke kwalitatief goede handdoeken voor een betaalbare prijs. Handig online te bestellen en dan snel geleverd.

Goede kwaliteit

Ik bestel al jaren lang ik ben dik tevreden over de kwaliteit

Snel en goed

Snel en goede kwaliteit

Gebruiksklaar 43 jaar beddengoed van Walra, nog steeds zeer tevreden

Alleen Maar goede ervaringen, ben op mijn 17e begonnen met pakketten bestellen en sparen voor mijn uitzet en al die jaren erna zeer tevreden over de kwaliteit en gebruik van alles.

Heb er toevallig vannacht voor de eerste keer op geslapen. In één woord: héérlijk geslapen.

Fijne molton. Past heel mooi en hoeslaken past ook mooi. Lekker zacht. Ik had een molton en een hoeslaken gratis gekregen bij mijn nieuw bed. Voorheen had ik ook alles van Walra. Daarom heb ik meteen nieuw besteld bij Wales. Top kwaliteit.

Prachtig beddengoed,heel tevreden

Goede kwaliteit, snel bezorgt en tegen een goede prijs.

Alles prima en met track and trace service

Super product

De Walra badlakens popcorn gesteld. Aanbieding van zes stuks. Wat een heerlijke badlakens. Drogen zeer goed af. De bestelling werd de volgende dag afgeleverd. Zeer tevreden om het product en bestelprocedure.

Snelle levering, helaas incompleet

Beste, Van de snelle levering ben ik zeer tevreden was helaas incompleet. Ben nog steeds aan t wachten op nalevering. Dit maakt het al met al intevreden….

goede kwaliteit lakenset voor redelijke prijs

De lakensets zijn royaal van afmeting, maar bij een matrastopper van 10 cm. mag de instopstrook wel ietsje langer. De kleur wijkt nogal af van de kleur op de website, dat is jammer. Verder goede kwaliteit van de stof.

Fijne spullen met een prima prijs-kwaliteit.

Superservice

Ik had 2 dekbedovertrekken gekocht, maar bij 1 zat er een gaatje. Ik heb gehaald en krijg nu een nieuw overtrek opgestuurd. Topservice vind ik dat!

Goed product en een leuke aanbieding

Het werd snel geleverd, goed verpakt en op de hoogte gehouden. De aanbieding was zeker de moeite waard. Ik ben een tevreden klant

Makkelijke website, snelle levering en blij met het prachtige dekbedovertrek.

Mooie spullen van uitstekende kwaliteit. Snel bezorgd! Erg blij mee.

Wat zijn ze lekker dik

Ze drogen zo fijn af en nen nemen heel veel vocht op

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven