Altijd de hoeslakens van Walra gaan jaren mee ook als ze in de droger gaan.. communicatie is ook snel en goed

Altijd goede kwaliteiten

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Mooie kwaliteit

Heerlijk om onder te slapen!!

Prima levering en super product

De levering gaat vlot , keurig verpakt en een mooi product.

Prima producten.

Fijn beddengoed, nooit eerder Walra gekocht of gespaard voor mijn uitzet in vroegere tijden, maar beter laat dan nooit.

Gewoon netjes

Pasvorm is niet meer wat het geweest is

Prima kwaliteit helaas wel afwijkende kleuren wit

Ik heb een dekbedovertrek met kussenslopen van Walra en zocht daarbij een matchende hoeslaken. Hiervoor contact opgenomen met de klantenservice voor advies maar helaas zijn de kleuren wit alsnog afwijkend, wat slecht te zien was vanuit de verpakking. Verder prima kwaliteit, let wel op dat het dunne katoen is, dus dekbed schijnt wel door.

Makkelijk te bestellen

goede afwerking

Prima ervaring.

Bestellen ging makkelijk alleen werd de beloofde bezorging niet de volgende dag maar pas 2 dagen later uitgevoerd. Toen was ik niet thuis en moest ik er zelf nog weer achteraan. Verder alles gewoon prima.

Snelle levering en erg blij met mijn dekbedhoes

Walra is nog net zo goed van kwaliteit als 40 jaar geleden toen ik er mijn hele uitzet heb gekocht!

Nieuwe uitstraling van een vertrouwd product

Walra is modern geworden en nog steeds de vertrouwde kwaliteit van bijna 43 jaar terug dat we de uitzet van Walra bij elkaar spaarden

Het is een goed produkt

Als je het wast blijft goed.

Uitstekende webshop

Uitstekende webshop Top service Mooie producten van goede kwaliteit!

Prachtige badhanddoeken

Ik heb sinds lange tijd weer gekozen voor Walra prachtig kwaliteit heerlijk zacht leuk met de katoenen labels er op ik ben zeer tevreden

Fantasticsch

Nieuw dekbedovertrek met hoeslaken gekocht. Ik kreeg een mooie badjas cadeau. Ik ga ik zeker nog een keer bestellen

Nog nooit geen goede levering van producten gehad.

Snelle en correcte aflevering, goed verpakte lakens. Altijd blij met jullie produten, en dit keer een fijne badjas erbij. Dank. Mien Dings

Echt prima

Was pakket kwijt dacht ik maar werd keurig geholpen en was gelukkig zo boven water waar t stond ....

We hebben ontzettend lang moeten wachten op onse bestelling bijna 6 weken

We hadden een bestelling bij Walra geplaatst van bijna 900 euro. S avonds voor 10 uur besteld is nog verzonden. Na 1.5 week gebeld waar het bleef aangezien we dekens hadden besteld en zonder deken thuis zaten. Het werd beloofd dat het die dag nog verzonden werd. Na weer een week gewacht te hebben , weer contact opgenomen. Ze zagen dat het nog niet verstuurd was en het zouden verzenden. Het duurde weer een week en kwam de bestelling aan. MAAR niet compleet en het belangrijkste ..geen deken. Weer gebeld en ja hoor ze zouden de deken er achteraan sturen. En ze zouden een hele goeie korting regelen omdat ze inderdaad zagen qua contact dat alles erg tegen zat en de bestelling zo ook heel onnodig lang duurde. Ze zouden me dezelfde dag nog terug bellen voor de korting ... en je gelooft het niet... gewoon niet meer gebeld worden. Dit alles maakt dat wij nooit en nooit maar ook iets gaan bestellen bij Walra en het zou ontzettend netjes zijn als Walra hier nog wel op terug gaat komen zoals ze zo vaak beloofd hebben. Ik zou zeggen er zijn genoeg dekens en handdoeken op de markt. Maar door deze zeer slechte ervaring bestellen wij hier nooit meer.

Goed en stevig verpakt

Ik hou van de kwaliteit van Walra, beddengoed en badkamer handdoek voor ons huis in Spanje

Een top product

De producten van Walra zijn van een uitzonderlijk goede kwaliteit en behouden hun kleur. Daarnaast blijven alle producten ook nog eens mooi recht en dat kunnen veel andere merk-producten niet zeggen.

Dekbedovertrek kleuren zijn softer dan op de foto

Levering prima Kwaliteit valt naar een wasbeurt tegen. Komt echt gekreukeld uit de wasmachine. Even iets in de droger en dan op de waslijn halen de kreukels er niet uit

goed materiaal

Al meer dan 50 jaar gebruik ik Walra producten. Vroeger uitgezocht met een consulente bij ons aan huis. Ik heb er nog lakens van.

Zalige hamamhanddoeken. Ik had ze leren kennen via de Albert Heijnactie. Heb er nu één extra gekocht om cadeau te doen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven